Szczawnica
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Szczawnica
-
renia2502
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2015 22:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
TAK mysle jak to tam bedzie wszystko i co bedzie sie działo w domu bez mnie ,mam małego pieska labradorka (4miesiace)bede za nim tesknic bardzobasiunia1974 pisze:mysle ze jak sie same nie przekonamy to sie nie dowiemy prawdyrenia2502 pisze:hm no to może ktoś napisze jak to jest naprawde?Renia a Ty jak myslisz juz o wyjezdzie co by wziasc ,,i jak bedzie?
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Nigdy nie oceniam zachowania innych kuracjuszy, każdy jest dorosły i odpowiada za swoje zachowanie.
Pozdrawiam
-
basiunia1974

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
Niebieskooki ja tam obraczki nie bede chowała w pokoju w szafce,,jade sie leczyc i odsapnac od zycia codziennego,,obiadki zakupy itp,,juz teraz zastanawiam sie jak minie to 24 dni bez mojego meza ,,córeczki,,a wieczory mozna spedzic w miłym towarzystwie pań a nawet panówniebieskookii pisze:Na pewno kto jedzie by wziac zabiegi i sie kurowac i miedzy nimi miło i grzecznie spedzac czas w miłym towarzystwie,to tylko miłe wspomnienia zostaja.Ale zawsze w takich osrodkach,miejscach turystycznych pojawiaja inne pokusy,te mniej dozwolone dla osób,które zostawiaja w domu wspólmałzonka czy żone i chcą skosztowac zycia moze nie nocnego.ale wieczorowego w towarzystwie płci przeciwnej...Obraczki czesto wtedy gdzies w szafce w pokoju schowane i sie udaje singla przez pobyt..Ale to mysle ze Was dziewczyny nie skuszą słodkie usta i czarujace oczy facetów....
-
basiunia1974

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
Witam ,,masz racje Ramona kazdy odpowida za swoje zachowanie,,i ma swój rozum,,kto chce znalezc to nie mósi po sanatoriach jezdzic za płotem znajdzie ,,i nie wiem skad jest taka opinia ,,ale prawde mówiac jest cos takiego bo ja jak powiem komus znajomemu ze jade to zaraz głupokoate docinki,,strasznie mnie to denerwuje ,,a najwiecej mówia ci co nigdzie nie byli i nic nie widzieli )))))))))Ramona2 pisze:Jakoś tak dziwnie się składa, że najwięcej do powiedzenia jak jest w sanatorium mają osoby co nie były i swój osąd opisują na podstawie opowieści osób które były ( pewnie nie zostały spełnione ich oczekiwania towarzyskie) i są zawiedzione , że tzw. nic nie wyrwały.
Nigdy nie oceniam zachowania innych kuracjuszy, każdy jest dorosły i odpowiada za swoje zachowanie.
Pozdrawiam
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Pozdrawiam życzę udanego pobytu
-
renia2502
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2015 22:19