Szczawnica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Szczawnica

Post autor: niebieskookii »

Na pewno kto jedzie by wziac zabiegi i sie kurowac i miedzy nimi miło i grzecznie spedzac czas w miłym towarzystwie,to tylko miłe wspomnienia zostaja.Ale zawsze w takich osrodkach,miejscach turystycznych pojawiaja inne pokusy,te mniej dozwolone dla osób,które zostawiaja w domu wspólmałzonka czy żone i chcą skosztowac zycia moze nie nocnego.ale wieczorowego w towarzystwie płci przeciwnej...Obraczki czesto wtedy gdzies w szafce w pokoju schowane i sie udaje singla przez pobyt..Ale to mysle ze Was dziewczyny nie skuszą słodkie usta i czarujace oczy facetów.... ;)
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2015 22:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: renia2502 »

basiunia1974 pisze:
renia2502 pisze:hm no to może ktoś napisze jak to jest naprawde?
mysle ze jak sie same nie przekonamy to sie nie dowiemy prawdy :) Renia a Ty jak myslisz juz o wyjezdzie co by wziasc ,,i jak bedzie? :)
TAK mysle jak to tam bedzie wszystko i co bedzie sie działo w domu bez mnie ,mam małego pieska labradorka (4miesiace)bede za nim tesknic bardzo
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Niebieskooki pisząc w ten sposób sam rozsiewasz plotki na temat życia towarzyskiego w sanatoriach. Jestem ciekaw czy byłeś świadkiem jakiejś rozpusty . Pojedyncze przypadki zdarzają się wszędzie. Założe się , że nawet wśród twoich sąsiadów czy znajomych takie przypadki się trafiły mimo, że nie byli w sanatorium . Może masz zbyt wybujałą wyobraźnię albo z zazdrości, że nikt tobą się nie zainteresował i stąd takie wpisy. Zastanów się bo pisząc takie siła rzeczy robisz krzywdę ludziom którzy by chcieli skorzystać z sanatorium a po takich informacjach małżonek czy żona nie puści swego ukochanego. Lepiej nie oceniaj ludzi nie znając szczegółów. Osobiście zaliczyłem parę ośrodków i nie zauważyłem podobnych sytuacji a nie stronię od towarzystwa innych kuracjuszy.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Jakoś tak dziwnie się składa, że najwięcej do powiedzenia jak jest w sanatorium mają osoby co nie były i swój osąd opisują na podstawie opowieści osób które były ( pewnie nie zostały spełnione ich oczekiwania towarzyskie) i są zawiedzione , że tzw. nic nie wyrwały.
Nigdy nie oceniam zachowania innych kuracjuszy, każdy jest dorosły i odpowiada za swoje zachowanie.
Pozdrawiam
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

niebieskookii pisze:Na pewno kto jedzie by wziac zabiegi i sie kurowac i miedzy nimi miło i grzecznie spedzac czas w miłym towarzystwie,to tylko miłe wspomnienia zostaja.Ale zawsze w takich osrodkach,miejscach turystycznych pojawiaja inne pokusy,te mniej dozwolone dla osób,które zostawiaja w domu wspólmałzonka czy żone i chcą skosztowac zycia moze nie nocnego.ale wieczorowego w towarzystwie płci przeciwnej...Obraczki czesto wtedy gdzies w szafce w pokoju schowane i sie udaje singla przez pobyt..Ale to mysle ze Was dziewczyny nie skuszą słodkie usta i czarujace oczy facetów.... ;)
Niebieskooki ja tam obraczki nie bede chowała w pokoju w szafce,,jade sie leczyc i odsapnac od zycia codziennego,,obiadki zakupy itp,,juz teraz zastanawiam sie jak minie to 24 dni bez mojego meza ,,córeczki,,a wieczory mozna spedzic w miłym towarzystwie pań a nawet panów ;) wszystko dla ludzi tylko z głowa,, :) :) :)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

Ramona2 pisze:Jakoś tak dziwnie się składa, że najwięcej do powiedzenia jak jest w sanatorium mają osoby co nie były i swój osąd opisują na podstawie opowieści osób które były ( pewnie nie zostały spełnione ich oczekiwania towarzyskie) i są zawiedzione , że tzw. nic nie wyrwały.
Nigdy nie oceniam zachowania innych kuracjuszy, każdy jest dorosły i odpowiada za swoje zachowanie.
Pozdrawiam
Witam ,,masz racje Ramona kazdy odpowida za swoje zachowanie,,i ma swój rozum,,kto chce znalezc to nie mósi po sanatoriach jezdzic za płotem znajdzie ,,i nie wiem skad jest taka opinia ,,ale prawde mówiac jest cos takiego bo ja jak powiem komus znajomemu ze jade to zaraz głupokoate docinki,,strasznie mnie to denerwuje ,,a najwiecej mówia ci co nigdzie nie byli i nic nie widzieli ))))))))) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Niebieskooki czyżby autopsja :?: :? ;)
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Basiu byłam już nie jeden raz w sanatorium , ale jak ktoś usiłuje mi mówić , jak tam jest to mówię " nie byłeś to nie mów" i nie powtarzaj głupot które słyszałeś od kogoś. Zawsze mam wspaniałe wspomnienia i nie zwracam uwagi na takie gadki.
Pozdrawiam życzę udanego pobytu
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2015 22:19
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: renia2502 »

JA jade pierwszy raz i mysle ze człowiek jedzie tam przede wszystkim podleczyc i odpoczac troche ,a to co ktos robi poza kuracja to zależy od człowika i jaki kto jest ,kazdy ma inne myslenie .
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Reniu każdy oczekuje czegoś innego.Jedni jada leczyć się, odpocząć , poznać kogoś fajnego, pójść na tańce, na spacer i co w try złego.
Pozdrawiam życzę miłego pobytu
ODPOWIEDZ