FB - bywacie tam ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: FB - bywacie tam ?

Post autor: Felice »

A to tak dla przypomnienia.... :lol:
Ja jestem na FB głównie z powodu żądzy sensacji....a i jeszcze kupuję Fakt...bez tego moje życie nie miałoby sensu. ;) :shock: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

A to dobre Alice :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

stokrotka pisze:"Tak masz racje, moze wprowadzic na NS obowiązek wstawienia pod nikiem aktualnego zdjecia wraz z podanym wiekiem , dodatkowo symbolem R rozwódka , P to panna itp
Na początek taki obowiązek byłby dla osób które mają powyżej 1000 postów jak sie sprawdzi to potem dla wszystkich ;)"

jurand 40 znów chce" rewolucji" na forum :lol: :lol: :lol: :o :o
Czekamy więc na awatarek juranda --zaproponował ? to niech zrealizuje swój pomysł :lol: :lol: co tam że 1000 postów --jak każdy to każdy jurand też :lol: !!!!
Słoneczko

Uważałem i uważać nadal będę ,że milo było by....
Jednakże wiele osób NIGDY nie ujawni się bo......
Zastanawiam się i kiedyś poruszyłem ten aspekt na pewnym Spotkaniu dlaczego wolimy być nie rozpoznawalni wypowiadać się spod nicka czy może nawet ukrytej tożsamości .
Wiadomym ,ze gdyby nawet na tym Forum był obowiązek podania w nicku Swego imienia i to i tak dla wielu było by to nie do przejścia.

Byłem prekursorem , który ujawnił się w portalu Nasze Sanatorium robi to coraz więcej osób.
ok

Ale ja poszedłbym troszkę dalej.
Oprócz oczywiście totalnego Ujawnienia stworzyłbym coś na wzór Pomocy Forumowej.
Chodzi mi tutaj co już ma miejsce w aspekcie
Stopnia niepełnosprawności -świetnie i merytorycznie prowadzone rozmowy i porady
Karta Parkingowa.
Odliczenia dla niepełnosprawnych

Jest wiele obszarów gdzie moglibyśmy sobie pomagać.

Osobiście mógłbym Pomóc osobą niepełnosprawnym w ew Pomocy przy znalezieniu pracy na terenie prawie całego Kraju.
Jeden warunek muszą to być osoby niepełnosprawne.
Ale i pracodawcom na obniżeniu pewnych składek dzięki pracy niepełnosprawnych

Wiem ,że wśród Nas są osoby pracujące w Fundacjach na rzecz osób z chorobami nowotworowymi niejednokrotnie nawet takie wyżalenie się drugiej osobie więcej dan niż kilka wizyt u psychologa.

Ale i wśród nas są Prawnicy czy Notariusze ,którzy oczywiście jeżeli wyrazili by chęć mogli by Pomóc ,osobiście jako laik Pomogłem bezwiednie pewnej starszej osobie w przygotowaniu dokumentu.

Dlatego Uważam pomysł Słoneczka za Chwalebny i godny polecenia ;)
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

Mozna by było założyc tez FKZP juz rozszyfrowuje
Forumowa Kasa Zapomogowo Pożyczkowa ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jurand40 pisze:Tak masz racje, moze wprowadzic na NS obowiązek wstawienia pod nikiem aktualnego zdjecia wraz z podanym wiekiem , dodatkowo symbolem R rozwódka , P to panna itp
Na początek taki obowiązek byłby dla osób które mają powyżej 1000 postów jak sie sprawdzi to potem dla wszystkich ;)
To jurand... na co czekasz :?: ...wstawiaj swoją fotkę z odpowiednim symbolem. Popatrzymy sobie jakie z Ciebie ciacho :roll: :P a nuż, widelec, zaczniesz dostawać propozycje na dobry sex ;) :lol: :lol: ...a i nie zapomnij dopisać pesel :P
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

przeleciałem cały temat (brzydkie słowo) i nie znalazłem Darku ani jednego wpisu Słoneczka w tym temacie :( :( :( Proponuję podać oprócz daty urodzenia ,kolor oczu bo na zdjęciu może być nie widoczne, wzrost numer buta (gdyby ktoś na prezent urodzinowy chciał kupić skarpetki :lol: :lol: :lol: ) i tak jak pisaliście stan wolny czy żonaty. osoby tak jak pisała Alice ,które nie są na FB mają najwięcej do powiedzenia . Otóż nie bo ja nie mam nic do powiedzenia . Napisałem tylko ,że konta nie mam i tyle w temacie . :) nie mierzmy wszystkich jedną miarą proszę i więcej luzu.
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Ruda jak ten sex ma być dobry to pesel nieważny :P
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

[quote="ruda"
To jurand... na co czekasz :?: ...wstawiaj swoją fotkę z odpowiednim symbolem. Popatrzymy sobie jakie z Ciebie ciacho :roll: :P a nuż, widelec, zaczniesz dostawać propozycje na dobry sex ;) :lol: :lol: ...a i nie zapomnij dopisać pesel :
Fotka dodana symbolika Alk. 6,0% obj ekstrakt 12 % Ruda znasz sie chyba na tym?
Napisz mi prosze co dla Ciebie oznacza pojecie dobry sex /moze byc na PW/ :) a kto wie moze sie z Tobą umówie... :D :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mylisz się roxy :lol: :lol: ...bardzo ważny :P zapewne znasz powiedzenie stare jak świat, że "kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce, a facet zawsze chce, ale nie zawsze może" :lol: :lol: :lol:

Jurand... "nie dla psa kiełbasa"... :P
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

[quote="ruda"]Mylisz się roxy :lol: :lol: ...bardzo ważny :P zapewne znasz powiedzenie stare jak świat, że "kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce, a facet zawsze chce, ale nie zawsze może" :lol: :lol: :lol:
No to prawda ale jak już coś można nazwać dobrym to nieważne ile kto ma lat, statystyka statystyką ale wyjątki się zdarzają, młodym też czasem jakoś nie po drodze z tym "dobrym".
ODPOWIEDZ