FB - bywacie tam ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: FB - bywacie tam ?

Post autor: ewasz »

No coś takiego :shock: Słoneczko :lol: :lol: :lol:
Niewiarygodne :lol: :lol:
Buziaki :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

:lol: :lol: Miłego i spokojnego dnia Ewuniu :kwiat: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

medi pisze:
barbara-g1 pisze:wybacz Max, ale Twoje "uszczypliwości" w stosunku do kobiet są bardzo niefajne dlatego mój minus . Nie godzę się na takie traktowanie

Basia

Wydaje mi się że ktoś tu czegoś nie doczytał :evil: Max wyszedł z fajną inicjatywą znalezienia się NS-owców na facebooku i za to został "ukarany" minusem :evil: A sugerowanie dopisków przy avatarze (pesel i stan cywilny) pozostało bez echa :o Jakieś rozgrywki interpersonalne :?: Chęć utworzenia GTW na forum :?: Ręce opadają :evil: :evil: :evil: :evil:
Ps.Pytanie retoryczne Maxa mnie osobiście nie obraża ,seks nie jest niczym brudnym ani złym :cry: :evil: Mdli mnie jak słyszę że w pewnym wieku nie wypada cieszyć się seksem i ...współczuję serdecznie tym którzy w ten sposób myślą :P :P :P :P Ja osobiście uwielbiam się kochać i nie jest to równoznaczne z niemoralnością .
Dzień dobry,
Medi- Przyjaciółko Forum, zacytowałaś moją wypowiedź , a konkretnie uzasadnienie minusa , którego dałam Max-owi i połączyłaś to ze swoimi myślami, stwierdzeniami i zapytaniami . Pozwól , że po części odpowiem Ci na nie:

- Moje uzasadnienie nie wymaga chyba rozszerzenia, ale.... moje poczucie kobiecości zostało przez Maksa , w szeregu Jego wypowiedziach wystawione na szwank i mogę ponownie powtórzyć ,czuję się urażona . Ty masz prawo do odczuwania diametralnie odwrotnego (to tak jak +/- ).
- Staram się nie tylko czytać ale czytać ze zrozumieniem czego Tobie również życzę.
- Nie oceniłam starań Maxa dotyczących tworzenia jakiejkolwiek grupy nawet tej poszukiwawczej .
- Nie odnosiłam się i nie planuję zabierać głosu w sprawie wymienianych przez Ciebie dopisków przy Awatarach.
- Moja natura jest mniej skomplikowana i nie potrzebuje żadnych "rozgrywek interpersonalnych", jeśli już to uczestnictwo w rozgrywkach sportowych .
- Tworzenie GTW.............. , Medi przepraszam , to już się nadaje naprawdę na schody i korytarze w układzie pionowym i poziomym.
- Medi, Twoje upodobania seksualne obchodzą mnie jak nie przymierzając zeszłoroczny śnieg, sex możesz uprawiać na stojąco, na leżąco , puścić na forum FB- to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa , nic mi do tego i nie wyraziłam w tej kwestii ani jednego słowa.
- Twoja moralność jest tylko Twoja, nie mnie ją oceniać .

Uważam, że ze swojej strony wyjaśniłam wszystko.

Ps.
nie mogę się oprzeć stwierdzeniu, że na forum zaistniała pewna forma dualizmu... ale może przemawia przeze mnie sarkazm.

z poważaniem

Basia :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

medi -to jest to!!! kocham sex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a teraz czekam na minusa :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

barbara-g1 pisze:
... sex możesz uprawiać na stojąco, na leżąco , puścić na forum FB- ...
będzie, będzie - dozwolone do / od - lat ....
w miejscu wykropkowanym wpisać cyfrę...
i wybrać opcję do lub od ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wreszcie coś się dzieje!
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Stokrotko....dziwię się.....
Aż takie niezrozumienie tematu???? Niemożliwe :o
Czy aż taka przekora????????
Ja nie będę się wypowiadała na temat moich preferencji dotyczących sexu, ale na temat wypowiedzi maxa dotyczących kobiet, mogłabym. Są po prostu niesmaczne....Traktuje kobiety w każdym temacie bardzo powierzchownie i zawsze z sarkazmem, ironią. Robi sobie jaja totalne. Niektore panie to śmieszy, inne czują się obrażone........Żaden inny mężczyzna nie pozwala sobie tutaj na takie wpisy.....

Medi napisała:

"Mdli mnie jak słyszę że w pewnym wieku nie wypada cieszyć się seksem i ...współczuję serdecznie tym którzy w ten sposób myślą "

A kto o tym tu napisał? Nie było ani krzty na ten temat, ja nic takiego nie wyczytałam :shock: :shock:
Więc po co ta nadinterpretacja.?????
Jak w każdym temacie oczekujemy jedynie szacunku wobec siebie i tyle.....
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

ruda pisze:Mylisz się roxy :lol: :lol: ...bardzo ważny :P zapewne znasz powiedzenie stare jak świat, że "kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce, a facet zawsze chce, ale nie zawsze może" :lol: :lol: :lol:

Jurand... "nie dla psa kiełbasa"... :P
Ruda rozumiemy Cie, z tego co piszesz to jestes w trakcie menopauzy :P , lub już po menopauzie :lol: :P
Ale nie martw sie na tym etapie życie sie nie konczy... ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

basiat ! nie bedziemy tu płakać -dlatego żarty jak najbardziej wskazane :lol: :lol: :lol: -to jest moje zdanie -a jak mysli układają się w pozostałych główkach tego nie wiem.Zresztą każdy z nas jest inny :o
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Co do tematu.... to bywam ;)
A co sexu i preferencji to >>>>> https://www.youtube.com/watch?v=2FeiwKLb_2c ;) :D :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ