FB - bywacie tam ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: FB - bywacie tam ?

Post autor: forumowicz »

jacky6 pisze:
barbara-g1 pisze:
... sex możesz uprawiać na stojąco, na leżąco , puścić na forum FB- ...
będzie, będzie - dozwolone do / od - lat ....
w miejscu wykropkowanym wpisać cyfrę...
i wybrać opcję do lub od ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :ugeek:
Jacky bardzo Cię proszę, abyś nie posiłkował się wyrwanymi cytatami z mojej wypowiedzi, akurat w kontekście Twoich słów nie jest to odpowiedni cytat

:kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Żarty? I owszem. Sama uwielbiam żartować, ale na poziomie.....bo jesli komus żarty sprawiają przykrość, to marne te żarty.....
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Bardzo nie podoba mi się brak możliwości negowania wypowiedzi nie mając 50 podziękowań, co za pozbawione sensu zasady? :roll: :twisted:
Czyli co, nie mam prawa do wyrażenia swojego zdania jak ktos ewidentne głupoty pisze a przy tym obraża?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

basiat -nie trafiłam tu na forum na komentarze maxa -nigdy z Nim nie polemizowałam -dlatego nic mi nie wiadomo na temat Jego wpisów o kobietach.Być może dlatego uznałam to za żarty .Sama też lubię żartować .Co niektóre osoby zdążyły już zauważyć w innym temacie.
Natomiast zawsze uznaję zasadę że lepiej się śmiać niż płakać.Pozdrawiam i sorry za niezrozumienie.
forumowicz

Uśmiechnij się!

Każda kobieta w głębi serca pragnie być podziwiana przez mężczyzn, łowić ich pełne zachwytu spojrzenia. Dlatego właśnie zakładają obcisłe sukienki, szpilki, misternie układa włosy. To wszystko może im pomóc w poczuciu się pięknymi, ale nie można zapominać o pięknie wewnętrznym: życzliwości, otwartości oraz uśmiechu, który jest o wiele lepszym afrodyzjakiem niż nawet najdroższy kosmetyk. Uśmiech rodzi uśmiech, zmniejsza dystans, budzi pozytywne odczucia. Jest jak słońce: rozgania chmury w ponury dzień. Pozwala dostrzec jasną stronę tam, gdzie jeszcze jej nie widzimy.

Tak samo jest z pięknem. Nawet, jeśli jeszcze go nie dostrzegamy, to wcale nie oznacza, że go nie ma.
forumowicz

jurand40 pisze:
ruda pisze:Mylisz się roxy :lol: :lol: ...bardzo ważny :P zapewne znasz powiedzenie stare jak świat, że "kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce, a facet zawsze chce, ale nie zawsze może" :lol: :lol: :lol:

Jurand... "nie dla psa kiełbasa"... :P
Ruda rozumiemy Cie, z tego co piszesz to jestes w trakcie menopauzy :P , lub już po menopauzie :lol: :P
Ale nie martw sie na tym etapie życie sie nie konczy... ;)
:lol: :lol: :lol: Jurand :P obstawiaj dalej... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

No to śmiejmy się :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Śmiech to zdrowie.....
Stokrotko, jest ok :kwiat:
Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Menopauza ?? :o :o :shock:
Teraz to dopiero jest życie ... przed, w trakcie i po menopauzie ;) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Max pisze:Uśmiechnij się!

Każda kobieta w głębi serca pragnie być podziwiana przez mężczyzn, łowić ich pełne zachwytu spojrzenia. Dlatego właśnie zakładają obcisłe sukienki, szpilki, misternie układa włosy. To wszystko może im pomóc w poczuciu się pięknymi, ale nie można zapominać o pięknie wewnętrznym: życzliwości, otwartości oraz uśmiechu, który jest o wiele lepszym afrodyzjakiem niż nawet najdroższy kosmetyk. Uśmiech rodzi uśmiech, zmniejsza dystans, budzi pozytywne odczucia. Jest jak słońce: rozgania chmury w ponury dzień. Pozwala dostrzec jasną stronę tam, gdzie jeszcze jej nie widzimy.

Tak samo jest z pięknem. Nawet, jeśli jeszcze go nie dostrzegamy, to wcale nie oznacza, że go nie ma.
Max pisz tak dalej, a zakocham się ... ;) :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Maxiu podobno kobiety stroją się wcale nie dla Was tylko aby wzbudzić zazdrośc w drugiej kobiecie, także sam rozumiesz, bez nadinterpretacji :D :D :D
ODPOWIEDZ