Kurteczka..MaxMax pisze:Uśmiechnij się!
Każda kobieta w głębi serca pragnie być podziwiana przez mężczyzn, łowić ich pełne zachwytu spojrzenia. Dlatego właśnie zakładają obcisłe sukienki, szpilki, misternie układa włosy. To wszystko może im pomóc w poczuciu się pięknymi, ale nie można zapominać o pięknie wewnętrznym: życzliwości, otwartości oraz uśmiechu, który jest o wiele lepszym afrodyzjakiem niż nawet najdroższy kosmetyk. Uśmiech rodzi uśmiech, zmniejsza dystans, budzi pozytywne odczucia. Jest jak słońce: rozgania chmury w ponury dzień. Pozwala dostrzec jasną stronę tam, gdzie jeszcze jej nie widzimy.
Tak samo jest z pięknem. Nawet, jeśli jeszcze go nie dostrzegamy, to wcale nie oznacza, że go nie ma.
FB - bywacie tam ?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: FB - bywacie tam ?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Jest tak jak piszesz --nie każdy facet wie jak się do "tego" zabrać żeby" radość" była obopólna bez wspomagaczy
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
http://www.styl.pl/wizytowka-miquee/art ... Id,1489125
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Tak , masz racje to tylko zabawa...Sloneczko pisze:Jurand myślałam , że jesteśmy tu po to aby żartować i bawić się nieraz jak dzieci tymi żartami.
Za dużo mam problemów prywatnych aby wchodzić na forum NS i przejmować się cudzymi .
Dla mnie NS to odskocznia i zabawa.... No i również nowi znajomi, których uwielbiam![]()
![]()
Ale jak nie bedzie mnie na fejsbuku dłużej niż 2 dni dzwoncie na policje!
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

basiat pisze:Max zapomniał jeszcze dopisać cytat, który kończy tę piękną wypowiedź: „Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie...”
http://www.styl.pl/wizytowka-miquee/art ... Id,1489125
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Max się starał, szukał i zacytował więc wypada to docenić a nie wytykać, że skopiował, że nie dopisał i etc.
Nie każdy potrafi ładnie przelać swoje myśli na "papier" tak samo jak nie każdy ma dar mowy