Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne
Re: Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne
Dzięki.Ci moi kardiolodzy całkiem mi zabronili wchodzić do wody tylko prysznic.taki to miałem ciężki, cholerny zawał.Ok, jak zajadę to zobaczymy co z ta woda może z sanatorium kardiolodzy coś innego wymyślą.
Jesteśmy w Polanicy Zdrój w sanatorium Korab, pokoje super jedzenie też , obsługa tez z wyjątkiem jednej pani na recepcji , która traktuje nas jak dzieci, czasami podnosząc głos.
Zabiegi na niskim poziomie , jest luty , kolejność zabiegów jest taka że większość osób chodzi przeziębiona . Z basenu biegiem na obiad do drugiego budynku , a po obiedzie na masaż . Wymasować to co się zjadło
.
Zmiany planu zabiegów - sporadycznie , ale nikogo nie obchodzi to czy kolejność zabiegów ma sens np. gimnastyka 9 a nastepna ta sama gimnastyka 10-30. lub borowina i za 10 minut basen .
Będziemy laski
pa
Zabiegi na niskim poziomie , jest luty , kolejność zabiegów jest taka że większość osób chodzi przeziębiona . Z basenu biegiem na obiad do drugiego budynku , a po obiedzie na masaż . Wymasować to co się zjadło
Zmiany planu zabiegów - sporadycznie , ale nikogo nie obchodzi to czy kolejność zabiegów ma sens np. gimnastyka 9 a nastepna ta sama gimnastyka 10-30. lub borowina i za 10 minut basen .
Będziemy laski
pa
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Jak widać nic się w Korabie nie zmieniło z sensownym planowaniem zabiegów
Nie byli mowy posiedzieć po borowinowe,ponieważ zaraz był obiad... Ale pozytyw jest już po remoncie,ja byłam przed
Polanica urocza.