FB - bywacie tam ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

FB - drugi dzień...

Post autor: jacky6 »

naprawdę upłynął sympatycznie...
nastąpiło pierwsze delikatne przełamanie lodów...
kto nie jest - będzie żałować...
...
:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Re: FB - bywacie tam ?

Post autor: Atja »

:o :o Nie było mnie tu tylko dobę a tyle mnie ominęło... :D :D :D Może i dobrze, bo momentami aż iskry szły :lol: :lol:
Słuchajcie a co z tym "konkursem" na nazwę grupy na FB?
Bo jakoś nikt nie podjął tematu...
Może by tak: Sami Kuracjusze?
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

konkurs na nazwę FB ...

Atja pisze:
Słuchajcie a co z tym "konkursem" na nazwę grupy na FB?
Bo jakoś nikt nie podjął tematu...
Może by tak: Sami Kuracjusze?
termin ustalony do końca weekendu...
jeszcze czekamy i na nowe propozycje i na spóźnialskich...

a Sami Kuracjusze to ździebko jednopłciowi...

:P

forumowicz

Post autor: forumowicz »

Medi, nie musisz do mnie kierować żadnej wypowiedzi, nie mam potrzeby prowadzenia z Tobą dyskusji. Forum jest dość obszerne w tematy i jak zauważyłaś w niektórych nie uczestniczę, bo nie chcę, nie znam się etc... i niech tak zostanie . Przynależność do Tego forum jest dobrowolne i każdy decyduje sam czy chce być w tej społeczności czy nie. To dotyczy mnie i Ciebie , Twoja napastliwość w stosunku do mojej osoby jest niczym nieuzasadniona. Pragnę jeszcze raz podkreślić, że nie pozwalam w stosunku do mnie na żadne obraźliwe zachowanie, czy to w realnym świecie czy na jakimkolwiek portalu społecznym , jeśli Tobie odpowiadają takie zachowania to je akceptuj. W zabawie i żarcie powinien być dobry ton.
Medi, to jest moja ostatnia wypowiedź i proszę żebyś uszanowała moją prośbę i nie kierowała żadnych komentarzy, ponieważ na nie nie odpowiem .

mimo wszystko z poważaniem

Basia
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Napastliwość :?: :o :shock: :shock: Z mojej strony :?: :o :shock: :shock: Chyba sobie żarty robisz kobieto :evil: Odniosłam wrażenie ,że raczej to Ty jesteś agresywna :roll: ....niepotrzebnie bo nie jesteśmy tu żeby się wykłócać ...no chyba że ktoś musi się dowartościować dokopując komuś :P :P Dobrej nocy życzę może jak się wyśpisz przejdzie Ci zły humor ;)
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

FB - czas sprzątania...

czasami musi przyjść ktoś i posprzątać...

zapraszam na "klepisko" - http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =2&t=10920

forumowicz

Post autor: forumowicz »

FB ....forum NS .....jak i cały internet to taki długaśny korytarz z niezliczoną ilością drzwi . Każde drzwi mają swoje wizytówki , otwieram te za którymi może znajdę coś co mnie zainteresuje ( ale zawsze z ostrożnością ) a te za którymi wiem że nie znajdę nic co mnie interesuje po prostu omijam .Po co zaglądać :?: Jest takie fajne powiedzonko ..."ciekawość to pierwszy stopień do piekła " . Jest pytanko "czy tam bywacie" ........nie bywam nie wchodzę :!: Bo cóż mogę powiedzieć na temat którego nie znam :roll: :roll: Ja bywam na FB , a dlaczego :?: Myślę że to moja sprawa .Takiego pytania nie było , jak i nie widzę potrzeby dowiedzenia się dlaczego kogoś tam nie ma , nie ma potrzeby tłumaczenia się i przekonywania .A skutek może być tylko jeden na tym forum :roll: ktoś trzaśnie za mocno drzwiami i Admin powiesi kłódeczkę :lol: :lol: :lol: Spokojnego dnia wszystkim życzę :)
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Dla mnie na razie ewidentnym plusem alternatywnego forum jest fakt , że tam nic się nie muli a tutaj przez tę nieskończoną ilość obrazków to niedługo wcale nie da się wejść.
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

medi pisze:Napastliwość :?: :o :shock: :shock: Z mojej strony :?: :o :shock: :shock: Chyba sobie żarty robisz kobieto :evil: Odniosłam wrażenie ,że raczej to Ty jesteś agresywna :roll: ....niepotrzebnie bo nie jesteśmy tu żeby się wykłócać ...no chyba że ktoś musi się dowartościować dokopując komuś :P :P Dobrej nocy życzę może jak się wyśpisz przejdzie Ci zły humor ;)
Koleżanki napastliwośc , agresja,huśtawka nastrojów, trudnosci z zasypianiem to typowe objawy menopauzy :!: :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Jurand 40 Ty chyba masz jakieś braki w pewnej sferze doznań emocjonalnych :lol: :lol: ciągle to samo -menopauza i menopauza :lol: :lol: znasz takie słowo jak andropauza ? To własnie cały Ty :o :o :o :lol: :lol: głodnemu itd. :roll:
Spokojnego ,uśmiechniętego dnia Wszystkim życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ