ostatnie wyczyny w ogrodzie, zamrażanie obiadów, niekończące się " a gdyby..." i w ogóle
Dzwonkówka Szczawnica
-
szarosrebrzysta
- Na forum od: 30 wrz 2014 20:19
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Dzwonkówka Szczawnica
ostatnie wyczyny w ogrodzie, zamrażanie obiadów, niekończące się " a gdyby..." i w ogóle
-
Szpileczka50
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2015 13:08
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Witaj dzień kuracjusza wygląda pewnie tak samo wszędzie czy to Lądek czy SzczawnicaSzpileczka50 pisze:Witam:) Mam skierowanie do tego sanatorium od 26 lutego b.r. Będę jechała ze Szczecina pociągiem do Krakowa i dalej autobusem. To mój pierwszy sanatoryjny wyjazd tak więc proszę o informacje jak wygląda dzień w takim sanatorium, jakie są tam zabiegi i czy można wybrać się na jakieś zwiedzanie okolic ? Pozdrawiam. Grażyna.
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
Szpileczka50 pisze:Witam:) Mam skierowanie do tego sanatorium od 26 lutego b.r. Będę jechała ze Szczecina pociągiem do Krakowa i dalej autobusem. To mój pierwszy sanatoryjny wyjazd tak więc proszę o informacje jak wygląda dzień w takim sanatorium, jakie są tam zabiegi i czy można wybrać się na jakieś zwiedzanie okolic ? Pozdrawiam. Grażyna.
Witaj! również mam skierowanie do Dzwonkówki w tym samym terminie.Jadę z B-100-ku pociągiem do Krakowa,a dalej autobusem do Nowego Targu i Szczawnicy,autobusem od Krk.,chociaż tym samym pociągiem mógłbym jechać aż do N.T.,ale(pociąg na odcinku Kraków-Nowy Targ strasznie zwalnia i jedzie prawie 4 godz.-120 km.)tak,że wolę wypić jakąś kawę w Krakowie niż telepać się tą drezyną.W Krakowie będę już około 3.30.-autobus 5.05 ,a i tak wcześniej dojadę do N.T. niż pociągiem z którego nie musiałbym wysiadać.Pozdrawiam
-
Szpileczka50
- Kuracjusz

-
Szpileczka50
- Kuracjusz

Hej Tygrysie:) Nie widziałam Twej wiadomości
Pozdrawiam. G.
-
Szpileczka50
- Kuracjusz

- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Byłam w Szczawnicy 4 lata temu.Mimo,że zabiegi okrojone,to urok okolic i opieka wszystko wynagrodziły.Zycie towarzyskie wspaniałe,ale to dzięki zgranej paczce.Na dniach mam dostać skierowanie do sanatorium i ucieszyłabym się bardzo jakby mnie wysłali tam jeszcze raz.Niezapomniane chwile.Wam też życzę udanego pobytu