Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oczywiście że nie będziemy komplikować chyba wszyscy jestesmy tu na forum by sobie pomagać więc spotkamy się na miejscu ale miło wiedzieć że będzie tam ktoś z forum
Witajcie 2 lata temu byłam w sanatorium Mielec w Krynicy . W tamtym czasie nie które pokoje były nadal remontowane. Czajnik na korytarzu, ja miałam swój i dobrze ,deska do prasowania w wyznaczonym miejscu, telewizor płatny i radio w pokoju.Nie bierzcie pokoju na las który jest z tyłu budynku bo w pokojach jest ciemno i słońce tam nie zagląda .Polecam pokoje na przeciwną stronę tj. od frontu widok na Górę parkową i na drogę do Tylicza.Na wieczorki taneczne można chodzić do Zacisza po drugiej stronie ulicy albo troche niżej do Łysego lub do innych sanatoriów po prostu w Krynicy każdy cos dla siebie znajdzie. Posiłki na dwie zmiany skromne ale baza zabiegowa jak dla mnie b. dobra ,zabiegi można dogadać a że troszke daleko od centrum to busem mozna dojechć -był rozkład jazdy w sanat.Po kilku dniach nawet nie zauważało że nalezy isć te20 min do centrum. Zalezy jak kto chodzi Dwójek nie dawali a trójki to pokoje dosyć spore. Nie jedzcie do dworca tylko wysiadzcie koło Hawany ,po drugiej stronie jest postój i taryfą do Mielca. ps. Na tym przystanku kuracjusze prawie wszyscy wysiadają Pozdr
Yaga dziękuję bardzo za cenne porady i wskazówki na którą godzinę tam najlepiej się zjawić by mieć możliwość wyboru pokoju bo tak mi się zdawało patrząc na zdjęcia że z jednej strony widok z okna nieciekawy, dzwoniłem już z zapytaniem o rezerwację ale powiedziano mi że takowych nie ma
Witam ponownie ale dużo informacji sie nazbierało dział oceniam sanatorium strona 12 są wpisy kuracjuszy przebywający w sanatorium Mielec
autentyczne opisy najlepszą informają pozdrawiam wyjeżdzajacych
Witam buniek .Najlepiej być rano albo dzień wczesniej. Ja niestety byłam popołudniu , dowiedziałam się że dwójki tylko dla małżeństw co jest oczywiste i wybrałam trójkę a nie studio Buniek z tymi pokojami to trochę ciężko utrafić najważniejsze to to, żeby osoby w pokoju byli ok. czego ci życzę i innym też, bo pobyt jest wtedy, bardziej udany , ale o tym już na pewno wiesz czytając. inne posty. Przypominam, że to są wiadomosci z przed dwóch lat i mam nadzieje że pokoje wszystkie są odnowione a nie tylko nowe meble wstawione pozdr