Krynica- Zdrój od 2015-03-23

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
buniek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2014 19:39
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Krynica- Zdrój od 2015-03-23

Post autor: buniek »

Oczywiście że nie będziemy komplikować :) chyba wszyscy jestesmy tu na forum by sobie pomagać :D więc spotkamy się na miejscu :) ale miło wiedzieć że będzie tam ktoś z forum :D
anka7711
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2013 21:34
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: anka7711 »

Bardzo miło, mam nadzieję, że będzie fajnie. :D Buniek jest jeszcze dużo czasu, może odezwie się ktoś z Twoich stron. pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
buniek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam taką nadzieję że ktoś się znajdzie i nie będę sam jechał bo z kimś zawsze raźniej :) a i busa szkoda tak na pusto gonić :)
Awatar użytkownika
Yaga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2015 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Yaga »

Witajcie 2 lata temu byłam w sanatorium Mielec w Krynicy . W tamtym czasie nie które pokoje były nadal remontowane. Czajnik na korytarzu, ja miałam swój i dobrze ;) ,deska do prasowania w wyznaczonym miejscu, telewizor płatny i radio w pokoju.Nie bierzcie pokoju na las który jest z tyłu budynku bo w pokojach jest ciemno i słońce tam nie zagląda .Polecam pokoje na przeciwną stronę tj. od frontu widok na Górę parkową i na drogę do Tylicza.Na wieczorki taneczne można chodzić do Zacisza po drugiej stronie ulicy albo troche niżej do Łysego lub do innych sanatoriów po prostu w Krynicy każdy cos dla siebie znajdzie. Posiłki na dwie zmiany skromne ale baza zabiegowa jak dla mnie b. dobra ,zabiegi można dogadać a że troszke daleko od centrum to busem mozna dojechć -był rozkład jazdy w sanat.Po kilku dniach nawet nie zauważało że nalezy isć te20 min do centrum. :D Zalezy jak kto chodzi ;)Dwójek nie dawali a trójki to pokoje dosyć spore. Nie jedzcie do dworca tylko wysiadzcie koło Hawany ,po drugiej stronie jest postój i taryfą do Mielca. ps. Na tym przystanku kuracjusze prawie wszyscy wysiadają ;) Pozdr :)
Awatar użytkownika
buniek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Yaga dziękuję bardzo za cenne porady i wskazówki :) na którą godzinę tam najlepiej się zjawić by mieć możliwość wyboru pokoju bo tak mi się zdawało patrząc na zdjęcia że z jednej strony widok z okna nieciekawy, dzwoniłem już z zapytaniem o rezerwację ale powiedziano mi że takowych nie ma :(
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam ponownie ale dużo informacji sie nazbierało dział oceniam sanatorium strona 12 są wpisy kuracjuszy przebywający w sanatorium Mielec
autentyczne opisy najlepszą informają pozdrawiam wyjeżdzajacych :roll:
Awatar użytkownika
Yaga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2015 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Yaga »

Witam buniek .Najlepiej być rano albo dzień wczesniej. Ja niestety byłam popołudniu , dowiedziałam się że dwójki tylko dla małżeństw co jest oczywiste i wybrałam trójkę a nie studio Buniek z tymi pokojami to trochę ciężko utrafić najważniejsze to to, żeby osoby w pokoju byli ok. :) czego ci życzę i innym też, bo pobyt jest wtedy, bardziej udany , :) ale o tym już na pewno wiesz czytając. inne posty. Przypominam, że to są wiadomosci z przed dwóch lat i mam nadzieje że pokoje wszystkie są odnowione a nie tylko nowe meble wstawione :) pozdr
Awatar użytkownika
buniek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nikt więcej w tym czasie się tam nie wybiera :(
Awatar użytkownika
buniek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już jestem na miejscu :D pogoda wspaniała a miasto piękne :) i idziemy dziś wieczór na miasto :twisted:
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

buniek pisze:Już jestem na miejscu :D pogoda wspaniała a miasto piękne :) i idziemy dziś wieczór na miasto :twisted:
Czyżby "buniek" jeszcze nie wrócił z miasta 8-) Super jest Krynica ;)
ODPOWIEDZ