Dobry żart jest tynfa wart

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Re: Dobry żart jest tynfa wart

Post autor: Maja1912 »

Kowalski leży na łożu śmierci, lekarz twierdzi, że nie dotrwa do rana... Nagle poczuł zapach swoich ulubionych czekoladowych ciasteczek, pieczonych przez żonę. Kowalski postanowił spróbować ich po raz ostatni, stoczył się więc z łóżka, sturlał ze schodów i doczołgał do kuchni. Żona krzątała się przy kuchence, a na stole stał talerz pełen ciasteczek. Kowalski podczołgał się więc do stołu i ostatnimi siłami podciągnął się na tyle, by usiąść na krześle. Sięgnął po ciastko, już czuł je w dłoni, świeże, pachnące... gdy nagle żona odwróciła się i zdzieliła go ścierką.
- Zostaw. One są na stypę!
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Hi hi hi ,Maja no wiesz :?: :o :twisted: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przyszedł facet do fryzjera się ogolić. Fryzjer miał ucznia i mówi ogol go, uczeń wziął brzytwę goli, goli i chlast zaciął faceta. Szef się wk,,, ił chciał uderzyć ucznia, ten się schylił i klient dostał w łeb. Szef mówi gol dalej, uczniowi się ręce roztrzęsły goli i zaciął klienta ponownie, szef podleciał chciał strzelić ucznia ten się usunął i znów klient dostał w pysk. Gol dalej mówi, uczeń rozdygotany wziął brzytwę goli i chlast uciął gościowi ucho, a klient się obraca i mówi chłopcze kopnij że to ucho szybko pod szafę, bo twój szef to mnie teraz chyba zabije
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiem Medi :oops: :oops: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pewien gościu tak na oko koło sześćdziesiątki szedł samotnie wieczorem przez park. W pewnym momencie zobaczył żabę, zatrzymał się i patrzy na nią , żaba przemówiła do niego ludzkim głosem : jak mnie pocałujesz to zamienię się w piękną seksowną młodą kobietę i spełnię każde twoje życzenie ! Facet chowając ją do kieszeni mówi : W MOIM WIEKU WOLĘ MIEĆ GADAJĄCĄ ŻABĘ !!!
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pewna kobieta podczas spowiedzi mówi do swojego spowiednika :
- Ojcze, mam pewien problem. Otóż mam w domu dwie gadające papugi, samiczki,
ale nie wiem czemu tak strasznie bluźnią.
- A co takiego mówią? - zapytał ksiądz. Kobitka na to :
- W kółko powtarzają : - Cześć, jesteśmy dzi**ami, chcecie się zabawić ?
Ojciec zaniepokojony myśli, myśli, aż w końcu mówi :
- Ja tez mam w domu dwie gadające papugi, samce, tylko że moje całymi dniami czytają Pismo Święte
i odmawiają różaniec. Przyprowadź swoje papugi do mnie, wpuścimy je do jednej klatki i wtedy
moje papużki oduczą twoje mówić tak brzydko.
Kobieta się zgodziła i na drugi dzień przyprowadziła swoje nieznośne papugi do księdza.
Wpuścili je do klatki. Ptaki popatrzyły na nowe towarzystwo i po chwili odezwały się papugi - kobiety :
- Cześć, jesteśmy dziw**mi, chcecie się zabawić ? Papugi księdza podniosły oczy znad Biblii,
popatrzyły się na siebie i jedna mówi :
- Odłóż tę księgę bracie. Nasze modły zostały wreszcie wysłuchane !
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

Wiadomości ogólne dla hodowców roślin,ptaków i ssaków

DZIEWICA POSPOLITA- roślina krótkotrwała wymagająca szczególnej pielęgnacji Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą

STARA PANNA- roślina długotrwała i pnąca czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych,nie wiadomo z kim.

KOCHANKA- roślina kwitnąca,pasożytnicza z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych.Z uwagi na duże koszty,w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie tylko nocą.

ŻONA- pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe i wytrwałe. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowlidomowej bardzo opłacalne przynosi duże korzyści.

ROZWÓDKA- należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwą "szarańcza" Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.

WDOWA- wierzba z gatunku płaczących. Szybko próchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje się do przerobu na fujarki.

KAWALER- ptak przelotny. Dzieci podrzuca innymi wówczas zmienia miejsce pobytu.Jest przebiegły i trudny do uchwycenia w sidła.

STARY KAWALER- grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą.

MĄŻ- zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty,w hodowli nieopłacalny.
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Sąsiadko ,a wiecie to gdzie było więcej uzdrowień? ...w Lurd czy w Częstochowie? -Sąsiadka patrzy dziwnie ...i mówi :w ZUS moja droga.
;:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

-Tato ,a dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą jak się je rozwija?- Żebysmy słyszeli,jak babcia się odchudza....
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze, zniknęły mi włosy w intymnym miejscu. -A jak często uprawia pani seks? -3-4razy dziennie.-Proszę pani,na autostradzie też trawa nie urośnie.
ODPOWIEDZ