Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie ,chrapących zamykają w komórce na węgiel albo w schowku pod schodami ,albo w biblioteczce z "Naszą szkapą " i "Drugim ożenkiem" ...a zapomniałam o hodowli koni wydanie z 1955 roku
Medi wolalabym te luksusowe izolatki niż słuchać tyle nocy hrrrrrrrrrr,albo.......że ja hrrrrrrrr
może być i nasza szkapa i ekonomia polityczna socjalizmu
A tak solidna była
A jeśli chodzi o zrozumienie to było mi doprawdy wszystko jedno w jakim jest języku napisana,mogło być po chińsku i czy nie trzymam jej do góry nogami
Mój ówczesny ukochany po pierwszej próbie wytłumaczenia mi (on rozumiał )powiedział smutno:a ja myślałem ż jesteś inteligentna