Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aqula pisze:W tym roku też wybieram się pociągiem, ale do Kołobrzegu i też pewnie bliżej wyjazdu będę planowała wszystko co związane z wyjazdem, żeby sobie ułatwić życie, a nie utrudnić Wysłałam Ci namiary na jakieś taksówki w Ciechocinku
pozdrawiam
Agula jeżeli jedziesz do Kołobrzegu pociągiem to nie bierz taksówki przejedziesz przy CRK..i prosto wejdziesz na Medikur..to jakieś 10 min pieszo..
a gdybyś już chciała to podam tobie telefon do kolegi co jeździ i go zawołasz...nie zapłacisz tyle a jak wiesz tam to wykorzystują..pozdrawiam
Witam jurand 40 gratulacja wspaniałego przydziału sanatorium i jeszcze wspaniała pora roku
kolezanki z forum podały wspaniałe informacje coż więcej tylko życzyć udanej kuracji
Dziękuje grażynamackowiak, tylko taka różnica że to nie przydział tylko mój własny wybór bo jadę prywatnie, a pora roku dobra mam nadzieje że będzie ciepło nie tylko na dworze...
Jurand, tam dokąd jedziesz ładna pogoda jest tylko dodatkiem, jest mnóstwo mozliwości spędzania wolnego czasu, choćby w zewnętrznym basenie wiosenne opalanie.
Bardzo lubię Klinikę Pod Tęzniami i z wielką chęcią tam wracam jak tylko mogę.
roxy pisze:Jurand, tam dokąd jedziesz ładna pogoda jest tylko dodatkiem, jest mnóstwo mozliwości spędzania wolnego czasu, choćby w zewnętrznym basenie wiosenne opalanie.
Bardzo lubię Klinikę Pod Tęzniami i z wielką chęcią tam wracam jak tylko mogę.
Tak wiem Roxy tam jest super, chociaż ostatnio zabrali obiad w dniu przyjazdu ale za to przysługuje pół godziny dłużej basenu wiesz Mniej jesz dłużej pływasz ale to wszystko dla zdrowia
Dostałam skierowanie do Ciechocinka do Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego od 4 listopada 2015 roku Pora roku masakra, ale może ktoś tam był, wie niech napisze jak jest, to może warto i w listopadzie.Trochę się obawiam i nie bardzo mam ochotę jechać Proszę napiszcie coś - jak tam jest? proszęhhttp:
malgorzatas pisze:Agula jeżeli jedziesz do Kołobrzegu pociągiem to nie bierz taksówki przejedziesz przy CRK..i prosto wejdziesz na Medikur..to jakieś 10 min pieszo..a gdybyś już chciała to podam tobie telefon do kolegi co jeździ i go zawołasz...nie zapłacisz tyle a jak wiesz tam to wykorzystują..pozdrawiam
Gosiu, dziękuję za informację Pewnie będę chciała skorzystać z jakiegoś transportu mimo, że to 10 min .. niestety z ciężkim bagażem , moimi nogami i kręgosłupem ciężko będzie przejść nawet taki krótki odcinek