Ciechocinek od 7 04 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Ciechocinek od 7 04 2015

Post autor: malgorzatas »

aqula pisze:W tym roku też wybieram się pociągiem, ale do Kołobrzegu i też pewnie bliżej wyjazdu będę planowała wszystko co związane z wyjazdem, żeby sobie ułatwić życie, a nie utrudnić :) Wysłałam Ci namiary na jakieś taksówki w Ciechocinku ;)

pozdrawiam
Agula :kwiat: jeżeli jedziesz do Kołobrzegu pociągiem to nie bierz taksówki ;) przejedziesz przy CRK..i prosto wejdziesz na Medikur..to jakieś 10 min pieszo..
a gdybyś już chciała to podam tobie telefon do kolegi co jeździ i go zawołasz...nie zapłacisz tyle a jak wiesz tam to wykorzystują..pozdrawiam
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

W ten właśnie sposób musimy sobie wzajemnie pomagac :)
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Grzybek już działa, możesz zobaczyć na kamerce. Postój taxi jest przy samym przystanku PKS.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam jurand 40 gratulacja wspaniałego przydziału sanatorium i jeszcze wspaniała pora roku :roll:
kolezanki z forum podały wspaniałe informacje coż więcej tylko życzyć udanej kuracji :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuje grażynamackowiak, tylko taka różnica że to nie przydział tylko mój własny wybór bo jadę prywatnie, a pora roku dobra mam nadzieje że będzie ciepło nie tylko na dworze... ;)
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Jurand, tam dokąd jedziesz ładna pogoda jest tylko dodatkiem, jest mnóstwo mozliwości spędzania wolnego czasu, choćby w zewnętrznym basenie wiosenne opalanie.
Bardzo lubię Klinikę Pod Tęzniami i z wielką chęcią tam wracam jak tylko mogę.
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

roxy pisze:Jurand, tam dokąd jedziesz ładna pogoda jest tylko dodatkiem, jest mnóstwo mozliwości spędzania wolnego czasu, choćby w zewnętrznym basenie wiosenne opalanie.
Bardzo lubię Klinikę Pod Tęzniami i z wielką chęcią tam wracam jak tylko mogę.
Tak wiem Roxy tam jest super, chociaż ostatnio zabrali obiad w dniu przyjazdu ale za to przysługuje pół godziny dłużej basenu wiesz Mniej jesz dłużej pływasz ale to wszystko dla zdrowia
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

roxy pisze:Grzybek już działa, możesz zobaczyć na kamerce. Postój taxi jest przy samym przystanku PKS.
Rzeczywiście jest kamerka, nie wiedziałem :? , tu na forum można się wszystkiego dowiedziec :)
haniadud
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 14:54
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: haniadud »

Dostałam skierowanie do Ciechocinka do Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego od 4 listopada 2015 roku Pora roku masakra, ale może ktoś tam był, wie niech napisze jak jest, to może warto i w listopadzie.Trochę się obawiam i nie bardzo mam ochotę jechać Proszę napiszcie coś - jak tam jest? proszęhhttp:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

malgorzatas pisze:Agula :kwiat: jeżeli jedziesz do Kołobrzegu pociągiem to nie bierz taksówki ;) przejedziesz przy CRK..i prosto wejdziesz na Medikur..to jakieś 10 min pieszo..a gdybyś już chciała to podam tobie telefon do kolegi co jeździ i go zawołasz...nie zapłacisz tyle a jak wiesz tam to wykorzystują..pozdrawiam
Gosiu, dziękuję za informację :) Pewnie będę chciała skorzystać z jakiegoś transportu mimo, że to 10 min .. niestety z ciężkim bagażem , moimi nogami i kręgosłupem ciężko będzie przejść nawet taki krótki odcinek :o :o
ODPOWIEDZ