Ciechocinek-Szpital Uzdrowiskowy nr.4
-
ewakacz42@op.pl
- Kuracjusz

- Na forum od: 10 mar 2011 21:10
Ciechocinek-Szpital Uzdrowiskowy nr.4
Witam! Czy ktoś z was był na tym obiekcie i mógłby napisać kilka słów o zabiegach i zakwaterowaniu ? Z góry dziękuję.
Re: Ciechocinek-Szpital Uzdrowiskowy nr.4
-
ewakacz42@op.pl
- Kuracjusz

Dzięki za odzew,ale szczerze powiedziawszy nie odpowiedziała pani na moje pytanie! Z pani wypowiedzi nic nie wynika. Jeżeli była pani w tym obiekcie proszę o więcej informacji. Teraz opisała pani inną placówkę która mnie nie interesuje gdyż tam nie jadę. Jestem zainteresowana szpitalem nr.4 !!! Pozdrawiam.
Ciechocinek - dom zdrojowy - opinie
Jedna rada.
Zadzwoń wcześniej i poproś o pokój jednoosobowy (dopłata), potem mogą być już wszystkie zajęte.
Na parterze jest Oddział z łóżkami ortopedycznymi i w pełni przystosowany i bardzo miła Pani dr. Ewa
Zabiegi, basen, na miejscu i dobrze zorganizowane.
Parking strzeżony przy wejściu.
Pokoje jednoosobowe (z dopłatą) wyposażone w telewizor, lodówkę, telefon, czajnik, panie sprzątają codziennie.
Jedna rada.
Zadzwoń wcześniej i poproś o pokój jednoosobowy (dopłata), potem mogą być już wszystkie zajęte.
Na parterze jest Oddział z łóżkami ortopedycznymi i w pełni przystosowany i bardzo miła Pani dr. Ewa
Zabiegi, basen, na miejscu i dobrze zorganizowane.
Parking strzeżony przy wejściu.
Pokoje jednoosobowe (z dopłatą) wyposażone w telewizor, lodówkę, telefon, czajnik, panie sprzątają codziennie.
-
ewakacz42@op.pl
- Kuracjusz

Dziękuję pani Irenko za odpowiedź. Pani wypowiedź mówi o wszystkim co mnie interesuje. Jadę do tego uzdrowiska z NFZ więc prawdopodobnie nie mam za dużych szans na pokój jednoosobowy ! Dzwoniłam tam i uzyskałam odpowiedź że w pierwszej kolejności załatwiane są osoby pełnopłatne. Jak będą wolne pokoje mam szanse aby sobie dopłacić. Recepcjonista kazał dzwonić tydzień przed przyjazdem. Jeszcze raz pani dziękuję za radę.Pozdrawiam. Ewa
Dyskusja skończyła się w 2011 roku. Dlaczego? Ja się właśnie wybieram do Sanatorium "Chemik" prywatnie. nie mam innej szansy. Zaciągnęłam pożyczkę. Poinformowano mnie, że 9 dni kosztuje ok. 1200 zł. Dam radę i spłacę. Proszę mi odpowiedzieć, czy warte to jest tego? Jak warunki i wyżywienie? Bo dszkag mnie trafi, jak się zapożyczę i jeszcze będzie byle jak. Proszę o odpowiedź tych co byli.
Bożena
Bożena