Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kochani jeśli życie wam miłe szerokim łukiem omijajcie szpital uzdrowiskowy ,a także sanatorium gracja i chemik--- w Ciechocinku dobrych sanatoriów jest jak na lekarstwo --ja osobiście najmilej wspominam Krystynke --sanatorium tak gdzieś do 150 osób ,super pokoiki dobrze wyposażone ,pełna gama zabiegowa ,wspaniałe jak domowe jedzenie i przedewszystkim przemiły personel --zwłaszcza panie recepcjonistki i panie kelnerki -pozdrowienia dla sympatycznej kelnereczki Moniki ,gdy ją ktoś zobaczy pierwszy raz nigdy nie powie że jest tu kelnerką -nie wygląda na kelnerkę ,a jednak ta kobietka jest bardzo kompetentna ,przesympatyczna i zawsze uśmiechnięta--pozdrawiam i polecam stała bywalczyni Nina
Dzięki za odzew,ale szczerze powiedziawszy nie odpowiedziała pani na moje pytanie! Z pani wypowiedzi nic nie wynika. Jeżeli była pani w tym obiekcie proszę o więcej informacji. Teraz opisała pani inną placówkę która mnie nie interesuje gdyż tam nie jadę. Jestem zainteresowana szpitalem nr.4 !!! Pozdrawiam.
Jedna rada.
Zadzwoń wcześniej i poproś o pokój jednoosobowy (dopłata), potem mogą być już wszystkie zajęte.
Na parterze jest Oddział z łóżkami ortopedycznymi i w pełni przystosowany i bardzo miła Pani dr. Ewa
Zabiegi, basen, na miejscu i dobrze zorganizowane.
Parking strzeżony przy wejściu.
Pokoje jednoosobowe (z dopłatą) wyposażone w telewizor, lodówkę, telefon, czajnik, panie sprzątają codziennie.
Dziękuję pani Irenko za odpowiedź. Pani wypowiedź mówi o wszystkim co mnie interesuje. Jadę do tego uzdrowiska z NFZ więc prawdopodobnie nie mam za dużych szans na pokój jednoosobowy ! Dzwoniłam tam i uzyskałam odpowiedź że w pierwszej kolejności załatwiane są osoby pełnopłatne. Jak będą wolne pokoje mam szanse aby sobie dopłacić. Recepcjonista kazał dzwonić tydzień przed przyjazdem. Jeszcze raz pani dziękuję za radę.Pozdrawiam. Ewa
Dyskusja skończyła się w 2011 roku. Dlaczego? Ja się właśnie wybieram do Sanatorium "Chemik" prywatnie. nie mam innej szansy. Zaciągnęłam pożyczkę. Poinformowano mnie, że 9 dni kosztuje ok. 1200 zł. Dam radę i spłacę. Proszę mi odpowiedzieć, czy warte to jest tego? Jak warunki i wyżywienie? Bo dszkag mnie trafi, jak się zapożyczę i jeszcze będzie byle jak. Proszę o odpowiedź tych co byli.
Bożena