MAX-sprawozdanie
-
forumowicz
MAX-sprawozdanie
wczoraj obskoczyłem wszystkie lokale,no i obowiązkowo codzienny spacer Chalkozyn-Arka,Verano-podwieczorek zapoznawczy ,dużo ludzi,przedział 60 lat w górę,San- kawiarnia zamknięta do 12 go stycznia,Lech-pełna sala,ścisk,nie wchodziłem na salę,Ikar wielki zawód,na fajfach jak i dancingu 23 facetów i 4 kobiety po 60 ce,Gryf 2 osoby no może 3,MSW -wystep śpiewaka,baletów niet,na końcu Chalkozyn parenascie osób,też starsze i nie w moim typie,tak więc nie jest lekko z tym miastem miłości,pogoda fajna +5 stopni,chodze bez czapki,co do mwarunków mieszkalnych super! jestem sam w dużym 2 osobowym pokoju,łóżka połączyłęm i czekają na pierwsze używanie,jedzenie jest ok,to by było na tyle,dzisiaj wieczór MSW,zobaczę jak tam towarzystwo wyposzczone po koncercie wczorajszym,bywajcie zdrowi!
Re: MAX-sprawozdanie
Wychodzi na to , że trzeba z drewnem do lasu jechać . Ach ! Pozdrawiam moczyk .
-
forumowicz
Max mam nadzieję ,że niebawem zgodzisz się ze mną
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
.skoro San ma wolne to gwarantuje ci ,że Cos Musi się bezwzględnie dziać w Verano wszak od dawien dawna te ośrodki mocno konkurują ze Sobą o palmę pierwszeństwaw kołobrzegu.
Cóz Ty tylko potwierdziłes Moją opinie dotyczaca Bardzo małej sali tanecznej w Lechu , i nie kameralnego obiektu w Ikarze co zas tyczy sie Gryfa jest to od dawien dawna lokal dla szczegolnych Gości.
natomiast nic nie wspominasz czy zakonczył się remont w Bałtyku ?
Wszak Kawiarnia baltyku nie nalezy do Moich ulubionych ,ale od dawien dawna Wyżej cenilem ja niz ..Chalkozyn cóz pozostaje jeszcze ..Mesko
- magaziata
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sie 2011 10:10
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12