MAX-sprawozdanie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

MAX-sprawozdanie

Post autor: forumowicz »

witam! miałem nie pisać,bo trzeba odpoczywać,ale skoro już jestem przy komputerze to napisze 2 słowa,obok mnie siedzi kuracjusz i śpi oparty na klawiaturze,mozna i tak.
wczoraj obskoczyłem wszystkie lokale,no i obowiązkowo codzienny spacer Chalkozyn-Arka,Verano-podwieczorek zapoznawczy ,dużo ludzi,przedział 60 lat w górę,San- kawiarnia zamknięta do 12 go stycznia,Lech-pełna sala,ścisk,nie wchodziłem na salę,Ikar wielki zawód,na fajfach jak i dancingu 23 facetów i 4 kobiety po 60 ce,Gryf 2 osoby no może 3,MSW -wystep śpiewaka,baletów niet,na końcu Chalkozyn parenascie osób,też starsze i nie w moim typie,tak więc nie jest lekko z tym miastem miłości,pogoda fajna +5 stopni,chodze bez czapki,co do mwarunków mieszkalnych super! jestem sam w dużym 2 osobowym pokoju,łóżka połączyłęm i czekają na pierwsze używanie,jedzenie jest ok,to by było na tyle,dzisiaj wieczór MSW,zobaczę jak tam towarzystwo wyposzczone po koncercie wczorajszym,bywajcie zdrowi!
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Re: MAX-sprawozdanie

Post autor: moczyk »

Witam Max ,
Wychodzi na to , że trzeba z drewnem do lasu jechać . Ach ! Pozdrawiam moczyk .
forumowicz

Witam, niekoniecznie panowie ,niekoniecznie :oops: :)
Max mam nadzieję ,że niebawem zgodzisz się ze mną ;) :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogi Max-ie

.skoro San ma wolne to gwarantuje ci ,że Cos Musi się bezwzględnie dziać w Verano wszak od dawien dawna te ośrodki mocno konkurują ze Sobą o palmę pierwszeństwaw kołobrzegu.
Cóz Ty tylko potwierdziłes Moją opinie dotyczaca Bardzo małej sali tanecznej w Lechu , i nie kameralnego obiektu w Ikarze co zas tyczy sie Gryfa jest to od dawien dawna lokal dla szczegolnych Gości.
natomiast nic nie wspominasz czy zakonczył się remont w Bałtyku ?
Wszak Kawiarnia baltyku nie nalezy do Moich ulubionych ,ale od dawien dawna Wyżej cenilem ja niz ..Chalkozyn cóz pozostaje jeszcze ..Mesko
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Darku Bałtyk jest jeszcze w remoncie,ja byłam w sobotę na fajfie i dancingu w Ikarze to towarzystwo było w moim wieku,/40 plus wat budowlany-tak mówi mój mąż :lol: :lol: :lol: / więc było ok.Z gryfem Max ma rację, a Chalkozyn nigdy chyba nie był oblegany więc jak się ma partnera to można potańczyć,bo nie ma tłoku. Msw to granie typowe disco polo więc jak ktoś lubi bawić się przy takiej muzyce to potańczy tylko mały parkiet na taką ilość miejsc.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

MAX nie zrażaj się ;) :) I tak jak proponuje Darek zajrzyj do MESKO no i pozostaje jeszcze w Skanpolu nocny klub :lol:
forumowicz

Lewciu.....zajrzyj koniecznie na tą dyskotekę,którą Ci polecałam....tam i przedział wiekowy będzie Ci odpowiadał :mrgreen: :mrgreen:
forumowicz

witajcie! leje wiatr,prawie zaglądnąć do Perły Bałtyku na ciastko,przy okazji na internet.wczoraj zaliczyłem Mesko frekwencja zero,Verano dużo ludzi,ale żadna pani mi w oko nie wpadła,to samo Ikar ,chyba najciekawiej ale tłoczno, i jakiś palant przy wejściu,nawet rozglądnąć się nie można,dzisiaj Arka ,jutro od 21 ej Aquarius disco.pozdrawiam
forumowicz

Powodzonka Max,będzie dobrze.....disco-tak trzymaj....zazdroszczę Ci :mrgreen:
forumowicz

Jew_dances.gif
Max pyta i gdzie są te obiecane 40-stki :?: :?:
ODPOWIEDZ