Tofiko nie przejmuj się. Ludzie są różni, są ludzie i ludziskatofiko2 pisze:Chciałam podziękować za wszystkie wypowiedzi a zwłaszcza za te nie mające nic wspólnego z sanatorium Równica.Ludzie skąd w Was tyle zła i podejrzeń o jakieś machlojki.Zamiast pomocy to potrafićie człowieka zdołować i posądzać o nieczyste interesy.Bardzo żałuję,że się w ogóle odezwałam.Życzę wszystkim dużo zdrowia i udanych wyjazdów do sanatorium,mnie się już odechciało.
Równica- podpowiedzi
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Równica- podpowiedzi
- Leon43
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2014 22:24
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 1 raz
po takim poście już wiem więcej, ale tak jak Ci napisałem wcześniej nie ma co się obrażać, a myślę że Cie nie obraziłem.
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Oczekiwała pomocy, a poza dwoma lub trzema postami otrzymała jakieś idiotyzmy o mega sex aglomeratach
Smutne...
Jeżeli to ma tak działać, to chyba powoli przestaje być moim "naszym sanatorium" .....
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Staż sanatoryjny: 8
Życzę Ci miłego pobytu
-
ghjkl
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 mar 2015 16:43
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 39
-
ghjkl
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 mar 2015 16:43
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 39
Dotyczacymi sanatorium rownica a miale przyjemnosc leczenia sie w/w przybytku czterokrotnie.Jezeli chodzi o rezerwacje nie ma problemu, jezel panie w recepcji nie mogly tego zrobic prosze sprobowac polaczyc sie z pokojem pielengniarek i poprosic o konkretny pokoj.Jezeli bedzie pani sam.to proponuje jechac na tyly budynku i tam zaparkowac .Absolutnie nie wnosic bagazy tylko z dokumentami isc do recepcji i sie zameldowac.Bo z tego co pamietam jest spore zamieszanie przy przyjeciach.Jezeli chodzi o posilki jest ogromna stolowka .I rada prosze sie nie zgadzac na sdzanie pani tam gdzie obsluga chce tylko przyjsc pozniej troszeczke i samemu poprosic gdzie by pani chciala usiasc moze pani sie spokojnie rozejzec ktore miejsce pani odpowiada.Zabiegi; wygoda i przyjemnosc mi osobiscie odpowiadaly miedzyinnymi aowavibron,masaaz manualny zabiegi wodne i oczywiscie basen ( nie wiem czy jest juz po remonicie).Wycieczki ;widoki z gory rownica(mozna wiechac sam.)Czantoria wyciag krzeselkowy . Ustron i proponuje nalesnikarnie na pietrze nie pamietam nazwy.Jezeli kawa to jest taki malutki sklepik z roznymi suszonymi owocami polecam.Personel bardzo przyzwoity panie sprzatajace uprzejme w samym budynku wszelkie udogodnienia sklepiki.poczta, bankomat. Jest takze kawiarnia duza pod stolowka mozna napic sie piwka .kawki i jezeli ktos lubi potaniczyc.Co ciekawe mozna usiasc przy barze i wypic cos samemu bez koniecznosci siadani do stolika (co w niektorych kurortach nie uswiadczysz).Jedynie co mi osobiscie brakuje( to moje prywatne zdanie) to park z starodrzewiem . Jest zdroj ale jeszcze bardzo mlody w stosunku do innych sanatoriow. O golnie fajne sanatatorium.Gratuluje skierowania.Pozdrawiam
- Leon43
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2014 22:24
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 1 raz
Czy ja gdziekolwiek napisałem coś takiego? Poza tym nie byłem w Rownicy więc chętnie poczytam o tym Sanatorium bo kto wie gdzie dostanę przydział.
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
NIC dosłownie NIC
Byłem w Równicy w 2012, swoje wrażenia podparte solidną dokumentacją zdjęciową zamieściłem na forum, łatwo je znaleźć w wyszukiwarce, ale o tym już napisała Słoneczko
Pozdrawiam
-
forumowicz