Równica- podpowiedzi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Równica- podpowiedzi

Post autor: sztani »

Każdy temat jaki by nie był w (w głównej górnej części ) jest zaśmiecany. sam zwracam na to uwagę . Po to jest dział na każdy temat aby tam klepać"" co ślina na język przyniesie '' oby z kulturą i poprawnym słownictwem .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Sztani, ale .... :roll: czasami coś sie wymknie spod kontroli :roll:
Muszę się przyznać, że też mi się zdarzyło i to chyba nie raz :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Mili moi znajomi z forum,każdemu coś się wymknie nie zawsze zgodnie z tematem :lol: to takie ludzkie.Ale szybko trzeba wracać na właściwe tory :roll:
Nie komentujmy ile ktoś był lub nie był w sanatorium ,to nic nie zmieni w danej ocenie sanatorium.
Ja też marzę o Równicy :!: :roll: pozdrawiam.
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

Pytałam tu na forum, skąd wiedzą tak wcześnie, gdzie, kiedy i do jakiego sanatorium jadą? Odpowiedziano mi, że jadą z prewencji ZUS. I nie wynika to z żadnego tupetu, bo tak jest. Składasz wniosek do ZUS o sanatorium, idziesz w wyznaczonym dniu na komisję i od razu masz skierowanie, ba, nawet podają miejscowość, ośrodek i terminy do wyboru. Mojej znajomej za każdym razem dają 2 - 3 propozycje do wyboru.
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Witam wszystkich forumowiczów.Wczoraj zadzwonili z ZUS i mam do piątku podjąć decyzję czy 12.05.pojadę do Malwy czy do Złocienia.Skończył się problem z Równicą ale teraz to już jestem całkiem załamana bo na temat Malwy nic nie mogę znależć.Proszę o podpowiedzi tylko/bez złośliwych komentarzy/takich od serca,które sanatorium wybrać,które ma dobrą bazę zabiegową do którego z nich ponownie pojechalibyście.Czasu zostało niewiele a ja liczę serdecznie na Waszą pomoc.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Tofiko2 tutaj jest parę ,ale z lat wczesniejszych może ktoś wpisze aktualną .Zrezygnowałaś sama z Równicy? czy juz nie było ?
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... 4&start=20
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:

Ps tutaj o Złocieniu:http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... stro%C5%84
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Tofiko 2 .Dużo nie podpowiem, jedynie wiem, że w obu sanatoriach zabiegi są na miejscu, nie trzeba nigdzie dochodzić. Sanatoria są obok siebie . Byłam w jednym i w drugim ,ale jedynie na baletach. Rozmawiałam z ludźmi, którzy byli w Złocieniu , z zabiegów byli zadowoleni, ale nie jest to niestety moja sprawdzona opinia. Ja byłam w Róży i byłam bardzo zadowolona :D Poczytaj opinie, może coś będzie konkretnego. Kruszynka podała linki . Życzę dobrego wyboru. Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

http://www.sanatorium-malwa.com/index/g ... rettyPhoto

Tutaj popatrz i poczytaj ,oraz tutaj ;) :)

http://www.sanatorium.webd.pl/zlocien/p ... leczniczy#

Tofiko dostałaś cudowną miejscowość ,te dwa obiekty sa całkiem całkiem w Złocieniu jest basen to duzy plus jak lekarz Ci zapisze .Po za tym obejrzałam dwa i powiem szczerze wybrałabym Złocień.Na podstawie opinii nie zawsze można dokonać trafnego wyboru warto czytać o obiekcie poogladać galerię i prosić dzwoniąć do, o pokój po remoncie ,bo tak naprawdę zawsze w tych starszych obiektach sa pokoje sprzed i po remoncie.
Najważniejsze baza zabiegowa na miejscu ,kawiarenka basen diety do wyboru a towarzystwo? tego nikt Ci nie zapewni trzeba się samemu rozejrzeć i ....wybrać .
Powodzenia koleżanko i miłego pobytu.
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Kruszynko dzięki za szybką odpowiedż,opinie i doradztwo.Wszystko co napisałaś skłania do tego aby wybrać Złocień i tak chyba zrobię.Z Równicy nie zrezygnowałam tylko na komisji sami rzucili propozycję a teraz pewnie przemyśleli,że to letni okres to lepiej zostawić to miejsce dla swich.Pozdrawiam.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

ZŁOCIEŃ-byłam jest SUPER!!!! wszystko na miejscu -nawet basen....jedzenie smaczne ,wspaniała obsługa masz pytania to pisz
ODPOWIEDZ