Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Każdy temat jaki by nie był w (w głównej górnej części ) jest zaśmiecany. sam zwracam na to uwagę . Po to jest dział na każdy temat aby tam klepać"" co ślina na język przyniesie '' oby z kulturą i poprawnym słownictwem .
Mili moi znajomi z forum,każdemu coś się wymknie nie zawsze zgodnie z tematem to takie ludzkie.Ale szybko trzeba wracać na właściwe tory
Nie komentujmy ile ktoś był lub nie był w sanatorium ,to nic nie zmieni w danej ocenie sanatorium.
Ja też marzę o Równicy pozdrawiam.
Pytałam tu na forum, skąd wiedzą tak wcześnie, gdzie, kiedy i do jakiego sanatorium jadą? Odpowiedziano mi, że jadą z prewencji ZUS. I nie wynika to z żadnego tupetu, bo tak jest. Składasz wniosek do ZUS o sanatorium, idziesz w wyznaczonym dniu na komisję i od razu masz skierowanie, ba, nawet podają miejscowość, ośrodek i terminy do wyboru. Mojej znajomej za każdym razem dają 2 - 3 propozycje do wyboru.
Witam wszystkich forumowiczów.Wczoraj zadzwonili z ZUS i mam do piątku podjąć decyzję czy 12.05.pojadę do Malwy czy do Złocienia.Skończył się problem z Równicą ale teraz to już jestem całkiem załamana bo na temat Malwy nic nie mogę znależć.Proszę o podpowiedzi tylko/bez złośliwych komentarzy/takich od serca,które sanatorium wybrać,które ma dobrą bazę zabiegową do którego z nich ponownie pojechalibyście.Czasu zostało niewiele a ja liczę serdecznie na Waszą pomoc.
Tofiko 2 .Dużo nie podpowiem, jedynie wiem, że w obu sanatoriach zabiegi są na miejscu, nie trzeba nigdzie dochodzić. Sanatoria są obok siebie . Byłam w jednym i w drugim ,ale jedynie na baletach. Rozmawiałam z ludźmi, którzy byli w Złocieniu , z zabiegów byli zadowoleni, ale nie jest to niestety moja sprawdzona opinia. Ja byłam w Róży i byłam bardzo zadowolona Poczytaj opinie, może coś będzie konkretnego. Kruszynka podała linki . Życzę dobrego wyboru. Pozdrawiam
Tofiko dostałaś cudowną miejscowość ,te dwa obiekty sa całkiem całkiem w Złocieniu jest basen to duzy plus jak lekarz Ci zapisze .Po za tym obejrzałam dwa i powiem szczerze wybrałabym Złocień.Na podstawie opinii nie zawsze można dokonać trafnego wyboru warto czytać o obiekcie poogladać galerię i prosić dzwoniąć do, o pokój po remoncie ,bo tak naprawdę zawsze w tych starszych obiektach sa pokoje sprzed i po remoncie.
Najważniejsze baza zabiegowa na miejscu ,kawiarenka basen diety do wyboru a towarzystwo? tego nikt Ci nie zapewni trzeba się samemu rozejrzeć i ....wybrać .
Powodzenia koleżanko i miłego pobytu.
Kruszynko dzięki za szybką odpowiedż,opinie i doradztwo.Wszystko co napisałaś skłania do tego aby wybrać Złocień i tak chyba zrobię.Z Równicy nie zrezygnowałam tylko na komisji sami rzucili propozycję a teraz pewnie przemyśleli,że to letni okres to lepiej zostawić to miejsce dla swich.Pozdrawiam.