Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proponuje wrzucić zapytanie do tematu poniżej, może ktoś będzie jechał w tym terminie. A tak na marginesie to najlepiej chyba przez Kłodzko, jest chyba nawet bezpośrednie połączenie z Katowic, a z Kłodzka do Lądka to już prawie kamieniem dorzucisz.
Dzięki Violet,wrzuciłam już drugi raz w temacie ,,wyjazd,, i wciąż cisza ,ja to mam takie szczęście,zawsze pod górkę.A teraz z tymi pociągami to całkiem nie wesoło,strach się bać....mam jeszcze nadzieję,że ktoś się odezwie, jest trochę czasu do wyjazdu .
Jak Lądek to i pod górkę. Myślałem akurat o autobusach, teraz chyba w śląskim pewniejsze
10:20 Katowice D.A.>>>>>15:00 KŁODZKO, D.A.
15:30 KŁODZKO, D.A.>>>> 16:10 LĄDEK ZDRÓJ
Spokojnie, jeszcze miesiąc z okładem może ktoś się odezwie. Pozdrawiam
Witam ponownie Krysiu powinno byc jakieś bezpośrednie połączenie poczytaj wczesniejsze posty piszą o busikach wiec warto spróbowac . Ja jade autem ale już 12 i przez Wrocław pozdrawiam . Masz już skierowanko?
Hej.Skierowanie mam już od miesiaca,super że powiadamiają wczesniej,to może z tym dojazdem coś się urodzi.Czytając posty zauważyłam post forumowicza o niku misio,pisze że jedzie w połowie lutego ale brak dokładnej daty,ale nie odpowiada na moje posty(może nie chce?)
Jadę do szpitala wojskowego pawilon 2 z NFZ rehabilitacja po urazie kręgosłupa.Z opisów kuracjuszy nie jestem nastawiona optymistycznie ale cóż bedzie jak będzie.