Zdrowy styl życia...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Zdrowy styl życia...

Post autor: forumowicz »

Zdrowy styl życia? Jest coś takiego? Staracie się "zdrowo" żyć? Stosujecie jakąś rozsądną dietę albo gimnastykujecie się albo coś w ty stylu? Przecież sam pobyt w sanatorium nie wystarczy. Codziennie trzeba dbać o zdrowie ;)
forumowicz

Re: Zdrowy styl życia...

Gratulacje za fajny temacik :kwiat: Dbamy ,staramy się ;) :lol: a c o z tego będzie ,czy przełożą się te starania na parę lat więcej zycia w zdrowiu i super wyglądzie? ;) Może ....ale sampoczucie jest przynajmniej ok w wyniku takich starań. :D
forumowicz

Ja tez się staram :)
Gimnastykuję się, jeżdżę na rowerze, unikam przetworzonej żywności, staram się jeść 5 razy dziennie.
Ale żeby nie było ze jestem święta- czasem grzeszę , no i winko lubię ;)
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

Unikam stresu, nie potrzebnych nerwów, dużo ruchu rower , basen i inne formy ruchu też wskazane ;) mam na myśli granie w piłkę na zielonej trawce :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Trzy godziny się dotleniałam na łonie natury....to chyba podchodzi pod zdrowy tryb życia ;) :?: :?:
forumowicz

Jurand- jakie dyskretne lokowanie produktu na tej piłce na zielonej trawce :) Procter & gamble - producent pampersów :) W ramach ruchu :) Haha- mało zachęcające ( jak dla mnie ofc ) 8-)
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

AgaC pisze:Jurand- jakie dyskretne lokowanie produktu na tej piłce na zielonej trawce :) Procter & gamble - producent pampersów :) W ramach ruchu :) Haha- mało zachęcające ( jak dla mnie ofc ) 8-)
Z tego co wiem to firma ta produkuje nie tylko pampersy, ale też kosmetyki dla kobiet, no ale nie to było tematem postu więc nie zaśmiecajmy go
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Jadam zdrowo choć czasem dużo,schab i mieso pod każdą postaciom, słodyczy nie odmawiam,basen odwiedzam nie regularnie,rower tak,kijki tak po kilka kilometrów prawie codziennie ,i taniec bo to dobra forma ćwiczeń ;)
forumowicz

zażartowałam sobie Jurand. Poluzuj warkoczyk
forumowicz

aaa- w ramach zdrowego trybu życia dużo się śmieję. :lol:
Wpływa na serce, układ krążenia, przyśpiesza przemianę materii, dotlenia i dodaje urody :)
ODPOWIEDZ