Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Fionka »

Gratulacje Romantyk ,masz swoje ulubione Busko.Mam pytanko co jest tak fascynujacego w tym Busku? , co Was tam ciagnie?.Na temat przyznanego sanatorium poczytaj opinie na forum niepelnosprawnych.Pozdrawiam i zycze udanego pobytu.Ela :) :) :) :)
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: romantyk56 »

wiesniaczkaela pisze:Gratulacje Romantyk ,masz swoje ulubione Busko.Mam pytanko co jest tak fascynujacego w tym Busku? , co Was tam ciagnie?.Na temat przyznanego sanatorium poczytaj opinie na forum niepelnosprawnych.Pozdrawiam i zycze udanego pobytu.Ela :) :) :) :)
Dziękuje Elu :kwiat: :kwiat: W Busko - Zdroju rewelacyjne na organizm działa kąpiel sareczkowo-siarkowodorowa ;) :) I jest miła miejscowość , w pobliżu sanatorium jest piękny park i okolica do zwiedzania ;) :)
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Romantyk56 miłego pobytu w Busku :)
U mnie jeszcze nic nie wiadomo, spadły 4 numerki, mam 52.... i czekam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Iza03 pisze:Romantyk56 miłego pobytu w Busku :)
U mnie jeszcze nic nie wiadomo, spadły 4 numerki, mam 52.... i czekam :) :kwiat:
Iza TY czekasz na uzdrowiskowe ,czy po szpitalu :?: Dziwne bo nr. bardzo niski.Moze jutro :?: Gdzie bys chciala wyjechac :?: ;) ;)
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Elu, ja po szpitalu,
ostatnio dwa razy byłam w Busku, szpital i sanatorium, i chyba znowu będzie Busko, ale jak bym miała wybierać to wojskowy szpital :)
pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Iza03 pisze:Elu, ja po szpitalu,
ostatnio dwa razy byłam w Busku, szpital i sanatorium, i chyba znowu będzie Busko, ale jak bym miała wybierać to wojskowy szpital :)
pozdrawiam :kwiat:
Szczerze, Ci powiem ze jak Busko to tylko wojskowy.Osobiscie to ta miejscowosc nie przypadla mi do gustu.Moi znajomi wyjezdzaja co rok do Buska , prywatnie ze wzgledu na meza kolerzanki.Czesto mnie zapraszaja, i nie tylko mnie .Moja znajoma pada tam z nudow.Jest tyle pieknych miejsc ,mysle ze teraz bedziesz miala mila odmiane.Pozdrawiam , Krajanko.Ela :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

wiesniaczkaela akurat z Buskiem to jest tak,że tam jeździ się głównie dla siarki i zabiegów.
Ja tam nigdzie nie padam z nudów,bo po prostu umiem sobie tak zorganizować czas,że nie wiem co to nuda.Bardzo dużo jeździłam rowerem - tanie wypożyczalnie umożliwiają to,robiliśmy sobie sami integracje przy grillu,a nawet poczytanie książki w parku też nie co dzień mi się trafia.Miejsc do potańczenia też nie brakuje,na kawę i dobre ciacho też jest gdzie wyjść.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alice pisze:wiesniaczkaela akurat z Buskiem to jest tak,że tam jeździ się głównie dla siarki i zabiegów.
Ja tam nigdzie nie padam z nudów,bo po prostu umiem sobie tak zorganizować czas,że nie wiem co to nuda.Bardzo dużo jeździłam rowerem - tanie wypożyczalnie umożliwiają to,robiliśmy sobie sami integracje przy grillu,a nawet poczytanie książki w parku też nie co dzień mi się trafia.Miejsc do potańczenia też nie brakuje,na kawę i dobre ciacho też jest gdzie wyjść.
Zgadzam sie z ta opinia na pierwszym miejscu sa zabiegi.Jesli bym dostala Busko to ok.Ja poprostu przebywam tam jak wczasowicz bez zabiegow.Zastanawialam sie tylko co tam ludziska widza , poza siara.Jesli jest pogoda i fajni ludzie to spoko bo w innym wypadku to troche do kitu .Oczywiscie to jest moje odczucie, ale ja moge nawet tam pojechac-oczywiscie omijajac kolejke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jak nie ma pogody i fajnych ludzi to wszędzie może być do kitu.Nie pójdziesz ani w góry,ani poleżeć na plaży ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alice pisze:Jak nie ma pogody i fajnych ludzi to wszędzie może być do kitu.Nie pójdziesz ani w góry,ani poleżeć na plaży ;) :lol: :lol: :lol:
Masz racje to jedna ztrzech glownych prawd -swieta prawda .Ja juz mam przydzial na 30 kwietnia ,ale mam chyba tzw. zazle- bo zamiast pakowac walizy jutro pakuje torbe do szpitala, mysle ze to z tego powodu tak marudze SORY :cry: :cry: :cry:
Zablokowany