Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- romantyk56
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2015 08:02
- Staż sanatoryjny: 4
Dziękuje Eluwiesniaczkaela pisze:Gratulacje Romantyk ,masz swoje ulubione Busko.Mam pytanko co jest tak fascynujacego w tym Busku? , co Was tam ciagnie?.Na temat przyznanego sanatorium poczytaj opinie na forum niepelnosprawnych.Pozdrawiam i zycze udanego pobytu.Ela![]()
![]()
![]()
- Iza03

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Staż sanatoryjny: 8
U mnie jeszcze nic nie wiadomo, spadły 4 numerki, mam 52.... i czekam
- Fionka
- Przyjaciel forum

Iza TY czekasz na uzdrowiskowe ,czy po szpitaluIza03 pisze:Romantyk56 miłego pobytu w Busku![]()
U mnie jeszcze nic nie wiadomo, spadły 4 numerki, mam 52.... i czekam![]()
- Iza03

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Staż sanatoryjny: 8
ostatnio dwa razy byłam w Busku, szpital i sanatorium, i chyba znowu będzie Busko, ale jak bym miała wybierać to wojskowy szpital
pozdrawiam
- Fionka
- Przyjaciel forum

Szczerze, Ci powiem ze jak Busko to tylko wojskowy.Osobiscie to ta miejscowosc nie przypadla mi do gustu.Moi znajomi wyjezdzaja co rok do Buska , prywatnie ze wzgledu na meza kolerzanki.Czesto mnie zapraszaja, i nie tylko mnie .Moja znajoma pada tam z nudow.Jest tyle pieknych miejsc ,mysle ze teraz bedziesz miala mila odmiane.Pozdrawiam , Krajanko.ElaIza03 pisze:Elu, ja po szpitalu,
ostatnio dwa razy byłam w Busku, szpital i sanatorium, i chyba znowu będzie Busko, ale jak bym miała wybierać to wojskowy szpital![]()
pozdrawiam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ja tam nigdzie nie padam z nudów,bo po prostu umiem sobie tak zorganizować czas,że nie wiem co to nuda.Bardzo dużo jeździłam rowerem - tanie wypożyczalnie umożliwiają to,robiliśmy sobie sami integracje przy grillu,a nawet poczytanie książki w parku też nie co dzień mi się trafia.Miejsc do potańczenia też nie brakuje,na kawę i dobre ciacho też jest gdzie wyjść.
- Fionka
- Przyjaciel forum

Zgadzam sie z ta opinia na pierwszym miejscu sa zabiegi.Jesli bym dostala Busko to ok.Ja poprostu przebywam tam jak wczasowicz bez zabiegow.Zastanawialam sie tylko co tam ludziska widza , poza siara.Jesli jest pogoda i fajni ludzie to spoko bo w innym wypadku to troche do kitu .Oczywiscie to jest moje odczucie, ale ja moge nawet tam pojechac-oczywiscie omijajac kolejkeAlice pisze:wiesniaczkaela akurat z Buskiem to jest tak,że tam jeździ się głównie dla siarki i zabiegów.
Ja tam nigdzie nie padam z nudów,bo po prostu umiem sobie tak zorganizować czas,że nie wiem co to nuda.Bardzo dużo jeździłam rowerem - tanie wypożyczalnie umożliwiają to,robiliśmy sobie sami integracje przy grillu,a nawet poczytanie książki w parku też nie co dzień mi się trafia.Miejsc do potańczenia też nie brakuje,na kawę i dobre ciacho też jest gdzie wyjść.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

Masz racje to jedna ztrzech glownych prawd -swieta prawda .Ja juz mam przydzial na 30 kwietnia ,ale mam chyba tzw. zazle- bo zamiast pakowac walizy jutro pakuje torbe do szpitala, mysle ze to z tego powodu tak marudze SORYAlice pisze:Jak nie ma pogody i fajnych ludzi to wszędzie może być do kitu.Nie pójdziesz ani w góry,ani poleżeć na plaży![]()
![]()
![]()