Przygody Szymka
-
forumowicz
Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!
-
forumowicz
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Re: Przygody Szymka
Aż strach pomyśleć, co byś miał do opowiedzenia, gdyby to nie był Twój drugi wyjazd, a na dajmy na to 5 ???????????
Pozdrawiam i życzę zdrowia
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Panie Szymku, informuję, że na tym forum nie ma nikogo o nicku "wszechmocny", a jedyną osobą która może zablokować jestem ja - admin, a ja do Pana póki co nie pisywałem. Bardzo chętnie dowiem się też kto to taki udzieli informacji o pseudonimach na forum. W interesie moim i forumowiczów proszę o wskazanie tego jegomościa.... pisał do mnie taki pan wszechmocny i straszył mnie że mnie na tym forum zablokuje bo piszę dyrdymały czekam na wasze wpisy i opinie na temat moich postów Szymek ...
Jeśli zaś chodzi o drugą część cytowanego przeze mnie zdania, to skłaniać się zaczynam do tezy, że Pana posty zaczynają powoli przechodzić w "dyrdymały" i poszukiwania jakiejś sensacji. Gdyby w sanatorium umarł pacjent, to głośno by było we wszystkich mediach, pewnie głośniej niż po śmierci pacjenta w szpitalu. Także myślę, że rację ma jeden z forumowiczów sztani radząc Panu by zgłosił Pan sprawę tej śmierci do prokuratury i tyle.
Pozdrawiam
Admin
p.s.
Proszę pisać we właściwych działach i tematach bo potem muszę przenosić ręcznie te posty by zachować porządek. Również wklejanie kilka razy tego samego tekstu w kilku tematach nie jest mile widziane i może być w końcu zinterpretowane przeze mnie jako spam.