Przygody Szymka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Post autor: forumowicz »

nie , mój kolega z pokoju był i chyba jeszcze jest kawalerem przynajmniej był do świąt bo w wigilię z nim gadałem pozdrawiam wszystkich jutro napiszę więcej , idę spać do jutro wiozę moje panieneczkę do szkoły moją miłość całego mojego życia wnuczkę Ncolinkę ma dopiero 17 lat pozdrawiam wszystkich serdecznie i jutro znów tu zajrzę i napiszę pozdrawiam serdecznie szymek
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Oj Kruszynko po co nam konkurencja :?: :?: :?:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: :roll: a śpisz sam? czy z kolegą?
forumowicz

na to muszę odpowiedzieć , jestem normalny i kręcą mnie panienki, anie faceci pa pa pa pa dobranoc jutro tu zajrzę (jak powiedział pewien pan ginekolog do pani , to ja niebawem do pani zajrzę .
forumowicz

No cos ty Szymuś żart to był :lol: :roll:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Szymuś, tak się nie robi... Cytując klasyka "Praw­dzi­wego mężczyznę poz­na­je się nie po tym, jak zaczy­na, ale jak kończy". Trudno, poczekamy.....
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

A później to zostaną tylko wpisy na listę oczekujących.... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Helios Sopot

Post autor: sztani »

Szymek jeżeli masz coś ciekawego to zgłoś do prokuratury. Ona od tego jest.
Kamis3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:24

Re: Przygody Szymka

Post autor: Kamis3 »

Szymek!
Aż strach pomyśleć, co byś miał do opowiedzenia, gdyby to nie był Twój drugi wyjazd, a na dajmy na to 5 ???????????
Pozdrawiam i życzę zdrowia ;)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

... pisał do mnie taki pan wszechmocny i straszył mnie że mnie na tym forum zablokuje bo piszę dyrdymały czekam na wasze wpisy i opinie na temat moich postów Szymek ...
Panie Szymku, informuję, że na tym forum nie ma nikogo o nicku "wszechmocny", a jedyną osobą która może zablokować jestem ja - admin, a ja do Pana póki co nie pisywałem. Bardzo chętnie dowiem się też kto to taki udzieli informacji o pseudonimach na forum. W interesie moim i forumowiczów proszę o wskazanie tego jegomościa.

Jeśli zaś chodzi o drugą część cytowanego przeze mnie zdania, to skłaniać się zaczynam do tezy, że Pana posty zaczynają powoli przechodzić w "dyrdymały" i poszukiwania jakiejś sensacji. Gdyby w sanatorium umarł pacjent, to głośno by było we wszystkich mediach, pewnie głośniej niż po śmierci pacjenta w szpitalu. Także myślę, że rację ma jeden z forumowiczów sztani radząc Panu by zgłosił Pan sprawę tej śmierci do prokuratury i tyle.
Pozdrawiam
Admin

p.s.
Proszę pisać we właściwych działach i tematach bo potem muszę przenosić ręcznie te posty by zachować porządek. Również wklejanie kilka razy tego samego tekstu w kilku tematach nie jest mile widziane i może być w końcu zinterpretowane przeze mnie jako spam.
Zablokowany