Przygody Szymka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Przygody Szymka

Post autor: administrator »

Jeszcze jedno Szymek, proszę o napisanie kto (podanie nicku) wysłał te "po gruszki", groźby są raczej w Polsce karalne. Na forum nie ma też żadnej osoby o nicku "wszechmocny", a blokować może jedynie administrator czyli ja, a ja z Panem nie miałem przyjemności rozmowy. Informuję, że wszystkie IP dla logowania na forum i pisanych wiadomości są rejestrowane, więc szybko ustalimy kto do Pana pisał z tymi groźbami.

Poza tym, bardzo proszę pisać na temat bo stale odbiegasz.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam serdecznie Pana administratora i wielkie dzięki za zainteresowanie ,tego pana "wszechmocnym "to ja go tak nazwałem a nick nich pozostanie tajemnicą, ten pan wszechmocny napisał do manie i przeprosił i cała sprawa poszła w zapomnienie pozdrawiam serdecznie wszystkich kuracjuszy a przede wszytkim Pan administratora ,syper forum i proszę mi wybaczyć ale stawiam tu dopiero pierwsze kroki powodzenia szymek
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

A ja mam taką nieśmiałą prośbę,żeby nie opisywać tego wydarzenia jednym zadaniem,bo trudno się czyta.Choć kilka kropek w srodku tekstu poproszę!. :)
forumowicz

A ja mam prośbe ,by cd tej opowieści autor opisał na portalu...niekończąca się opowieść ;) :lol: :lol:
Pozdrowionka dla autora Szymka :)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Jesteście niecierpliwi , cierpliwości troszkę . :roll:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Szymuś, czekamy....
Może ta opowieść nie ma podtekstu kryminalnego i prokuratura nie będzie tu potrzebna, zresztą ona ma swoje problemy - trotyl, CBA itp.
Wszak lekarze przestrzegają i zalecają "mierzyć siły na zamiary" bo nie wiadomo co pierwsze stanie, ***** czy serce :D
Na fotce - miejsce akcji....
Reszta należy do Szymka :D
[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam serdecznie Pana administratora i wielkie dzięki za zainteresowanie ,tego pana "wszechmocnym "to ja go tak nazwałem a nick nich pozostanie tajemnicą, ten pan wszechmocny napisał do manie i przeprosił i cała sprawa poszła w zapomnienie pozdrawiam serdecznie wszystkich kuracjuszy a przede wszytkim Pan administratora ,syper forum i proszę mi wybaczyć ale stawiam tu dopiero pierwsze kroki powodzenia szymek
Nie mnie oceniac ,ale Troszkę się kolego zmieniasz zeznania , jeżeli ktos Cie "straszył " jako Osoba odpowiedzialna winienes to zgłosic wszak jest to karalne .
Dodatkowo jako Osoba Doświadczona popełniasz zbyt duzo literówek .
Obys tylko nie byl Kolejnym wszechwiedzącym kuracjuszem A Twe opowiesci ..sory
Pan Zmarł ,Pan ..etc
po za tym jeżeli zaczynasz to pisz chyba ,że w zaciszu domowym składasz Sobie opowiastke ..
aby
forumowicz

witajcie przepraszam wszystkich ale do tego tematy śmierci kuracjusza w Heliosie już nigdy nie wrócę po prostu jest to sprawa bardzo poważna i nie chciał
bym wyrządzić komuś przykrości i sprawić ból ,szanuje ludzkie uczucia i cenie, i przyznam się wam szczerze że nie mam odwagi , jeszcze raz przepraszam wszystkich może znajdzie się na forum ktoś kto był w tym czasie w Heliosie Sopot 25,10-15,11,2012 i zna temat .
A teraz do Darka nie mieszam się w zeznaniach a co do tego straszenia to nie muszę nigdzie zgłaszać bo takich strachów to ja nie pękam i już sprawę
wyjaśniłem i niema o czym ,ani pisać ani gadać pozostaje mi wszystkim życzyć zdrowia i uśmiechu .
p.s viola piękną fotkę wstawiłaś ja wiem że czekasz na opis ale przemyślałem wszystko i po prostu wymiękam wież mi nie mam odwagi , tak mi jakoś dziwnie przepraszam ale zaczynam się rozklejać pozdrawiam szymek
forumowicz

Panowie ;) panowie ;) a może wezwijcie sie na pojedynek ;) :lol: :lol:
Nasi wygrali cudnie w 2 połowie mecz? Wiecie cos może o tym :o :o :o
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15