Przygody Szymka
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Przygody Szymka
Poza tym, bardzo proszę pisać na temat bo stale odbiegasz.
-
forumowicz
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
-
forumowicz
Pozdrowionka dla autora Szymka
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Może ta opowieść nie ma podtekstu kryminalnego i prokuratura nie będzie tu potrzebna, zresztą ona ma swoje problemy - trotyl, CBA itp.
Wszak lekarze przestrzegają i zalecają "mierzyć siły na zamiary" bo nie wiadomo co pierwsze stanie, ***** czy serce
Na fotce - miejsce akcji....
Reszta należy do Szymka
[ obrazek zewnętrzny ]
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Nie mnie oceniac ,ale Troszkę się kolego zmieniasz zeznania , jeżeli ktos Cie "straszył " jako Osoba odpowiedzialna winienes to zgłosic wszak jest to karalne .Witam serdecznie Pana administratora i wielkie dzięki za zainteresowanie ,tego pana "wszechmocnym "to ja go tak nazwałem a nick nich pozostanie tajemnicą, ten pan wszechmocny napisał do manie i przeprosił i cała sprawa poszła w zapomnienie pozdrawiam serdecznie wszystkich kuracjuszy a przede wszytkim Pan administratora ,syper forum i proszę mi wybaczyć ale stawiam tu dopiero pierwsze kroki powodzenia szymek
Dodatkowo jako Osoba Doświadczona popełniasz zbyt duzo literówek .
Obys tylko nie byl Kolejnym wszechwiedzącym kuracjuszem A Twe opowiesci ..sory
Pan Zmarł ,Pan ..etc
po za tym jeżeli zaczynasz to pisz chyba ,że w zaciszu domowym składasz Sobie opowiastke ..
aby
-
forumowicz
bym wyrządzić komuś przykrości i sprawić ból ,szanuje ludzkie uczucia i cenie, i przyznam się wam szczerze że nie mam odwagi , jeszcze raz przepraszam wszystkich może znajdzie się na forum ktoś kto był w tym czasie w Heliosie Sopot 25,10-15,11,2012 i zna temat .
A teraz do Darka nie mieszam się w zeznaniach a co do tego straszenia to nie muszę nigdzie zgłaszać bo takich strachów to ja nie pękam i już sprawę
wyjaśniłem i niema o czym ,ani pisać ani gadać pozostaje mi wszystkim życzyć zdrowia i uśmiechu .
p.s viola piękną fotkę wstawiłaś ja wiem że czekasz na opis ale przemyślałem wszystko i po prostu wymiękam wież mi nie mam odwagi , tak mi jakoś dziwnie przepraszam ale zaczynam się rozklejać pozdrawiam szymek
-
forumowicz
Nasi wygrali cudnie w 2 połowie mecz? Wiecie cos może o tym