Przygody Szymka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Przygody Szymka

Post autor: darek »

w latach 80 zdarzylo mi się trenowac handball i podziwiam ich za tę Akcje ..

rzut 3 sekundy przed koncem a Zawodnik w 2,5 pozbawia Serbów szans

szacunek!!!!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam Darka super kuracjusza mam ogromną prośbę , wyjaśnij mi o co chodzi w tym poście bo ja ,chyba za krótko chodziłem do szkoły i nie mogę za tobą
zdążyć ,życzę zdrówka i jeszcze raz zdrówka .
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

darek pisze:w latach 80 zdarzylo mi się trenowac handball i podziwiam ich za tę Akcje ..

rzut 3 sekundy przed koncem a Zawodnik w 2,5 pozbawia Serbów szans

szacunek!!!!!!!
Darku podaję rękę - również grałam kilka....ładnych lat w handball :) :) :)
forumowicz

violet58 pisze:Już wiem dlaczego taki awatar Szymuś.
Skoda, doprawdy skoda.... :lol: :lol:
viola jażdże octavią i jestem fanem tej marki
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

szymek pisze:witam Darka super kuracjusza mam ogromną prośbę , wyjaśnij mi o co chodzi w tym poście bo ja ,chyba za krótko chodziłem do szkoły i nie mogę za tobą
zdążyć ,życzę zdrówka i jeszcze raz zdrówka .
Handball popularna zniemczona Nazwa Piłki recznej gry zepołowej obecnie 7 osobowej ,Nazwa dosć czesto używana przez mieszkańcow śląska plus osoby ,które w swych korzeniach mają również inne nacje .
Ale doośc popularna wśrod zawodników tej dyscypliny!!
W Polsce zwłaszcza w wielkopolsce gra ta była nazywana rownież....Szczypiorniakiem do roku bodajże 1970 rywalizowano ,tak w handball , szczypiorniakla czy tez pilkę ręczna w 2 kategoriach 7 i 12 osobowych
Po reformach uporzadkowano i gra się w 7 osobowych skaldach.

Tak na marginesie zastanawim się czy Nie przeszkadzają Ci dosć oblikatoryjne pojęcia ktore weszly już do języka Polskiego jak chocby i ..SZOP czy tez ok
A Twa ironia dotyczace -Super kuracjusz wg mnie jest troszkę chybiona co Zas tyczy się Zdrowka ..ja niewiem co to jest i Pragnę ,aby TWÓJ STAN nie pogarszał się tak SZYBKO jak ..Mój
Pozdrawiam
forumowicz

Witaj darku w tym nie ma nawet źdźbła jak ty napisałeś ironia ,po prostu obok twojej ksywki jest super kuracjusz więc tak napisałem przepraszam że cię uraziłem ,a co do zdrówka to chyba troszkę przeginasz ,ja jestem po dwóch zawałach jeden miałem 2007 a drugi 2010 i podczas tego pierwszego byłem już daleko (chyba wiesz o czym mówię ) ,grałem w młodości na gitarze i wydawało mi się że gram w kapeli z Tadziem Nalepą " po drugiej stronie tęczy" ale ja po czternastu minutach wróciłem a on nie .
I jak to potem sprawdziłem to miało miejsce w jednym i tym samym dniu tylko godziny nie jestem w stanie określić ,więc nie martw pozdrawiam i powodzenia
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Drogi Szymku

Jest to forum Sanatoryjne , gdzie opisujemy Życie i Otoczkę Życia sanatoryjnego.
Darek nie jest "Ksywką "to Moje imię i tylko takiego używam Zwrotu w roku 2009 Zmieniłem Sobie przez Kancelarie Prezytenta z..Dariusz ,ktorego to nie cierpiałem na zdrobnienie ..Darek.
Piszesz o Swych przypadlościach ,ale o Tym Należy pisać na Forach medycznych jest Mi Przykro ,że Miałeś 2 zawały.
Tutaj udzielaja się osoby ,które wygrały z Nowotworami , Mają przeszczepy czy też inne przypadlości.
Zappewne cięższe niz ..Zawał
Sam choć "Czuję się Bardzo Młoda Osobą " wielokrotnie Zdarzylo Mi się wygrać z ...kostyrą i daje Radę
A ,że w Twoim watku dotyczacych Twych ..przygód Zadrwilem Tak Zadrwilem
Przepraszam Cie ,ale Opowieści o ..śmierci w Sanatoriach wielokrotnie się ..pojawiały

Przykład
Bylem w Szczawnicy w 1992 roku i pewien Pan ..Sercowiec umarl w wyniku Zawału bo jego przyjaciolka nie zamknela drzwi i im ..przeszkodzono i Pan ..odszedł..
Kolejne ..
Kołobrzeg...
cóż
przepraszam
forumowicz

darku jak jesteśmy w latach osiemdziesiątych to ja w tym czasie babrałem się w kambodżańskim błocie i byłem na misi dwa lata (koszmar ale czego nie robi się dla pieniędzy ) a teraz są tego skutki) jestem emerytowanym oficerem wojska polskiego pozdrawiam i trzymaj się i powtarzaj dewizę którą ja powtarzałem na misji (PIĆ PIER.......LIĆ NIE ŻAŁOWAĆ BIDA MUSI POFOLGOWAĆ I wróciłem do domu do rodziny cały w jednym kawałku powodzenia przyjacielu nie poddawaj się szymek to moje imie szymon.ps nikt na tym forum nie wie co to znaczy wojna że zabijasz
żeby samemu nie być zabitym trzymaj się szymek.
forumowicz

Witajcie panowie :) napiszcie cos optymistycznego proszę :)
Pozdrawiam snieżnie. :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

.....Hm ...Kruszynko sami pesymiści ............ :cry: :cry: :cry:
Zablokowany