Przygody Szymka
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Przygody Szymka
rzut 3 sekundy przed koncem a Zawodnik w 2,5 pozbawia Serbów szans
szacunek!!!!!!!
-
forumowicz
zdążyć ,życzę zdrówka i jeszcze raz zdrówka .
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Darku podaję rękę - również grałam kilka....ładnych lat w handballdarek pisze:w latach 80 zdarzylo mi się trenowac handball i podziwiam ich za tę Akcje ..
rzut 3 sekundy przed koncem a Zawodnik w 2,5 pozbawia Serbów szans
szacunek!!!!!!!
-
forumowicz
viola jażdże octavią i jestem fanem tej markiviolet58 pisze:Już wiem dlaczego taki awatar Szymuś.
Skoda, doprawdy skoda....![]()
- darek
- Przyjaciel forum

Handball popularna zniemczona Nazwa Piłki recznej gry zepołowej obecnie 7 osobowej ,Nazwa dosć czesto używana przez mieszkańcow śląska plus osoby ,które w swych korzeniach mają również inne nacje .szymek pisze:witam Darka super kuracjusza mam ogromną prośbę , wyjaśnij mi o co chodzi w tym poście bo ja ,chyba za krótko chodziłem do szkoły i nie mogę za tobą
zdążyć ,życzę zdrówka i jeszcze raz zdrówka .
Ale doośc popularna wśrod zawodników tej dyscypliny!!
W Polsce zwłaszcza w wielkopolsce gra ta była nazywana rownież....Szczypiorniakiem do roku bodajże 1970 rywalizowano ,tak w handball , szczypiorniakla czy tez pilkę ręczna w 2 kategoriach 7 i 12 osobowych
Po reformach uporzadkowano i gra się w 7 osobowych skaldach.
Tak na marginesie zastanawim się czy Nie przeszkadzają Ci dosć oblikatoryjne pojęcia ktore weszly już do języka Polskiego jak chocby i ..SZOP czy tez ok
A Twa ironia dotyczace -Super kuracjusz wg mnie jest troszkę chybiona co Zas tyczy się Zdrowka ..ja niewiem co to jest i Pragnę ,aby TWÓJ STAN nie pogarszał się tak SZYBKO jak ..Mój
Pozdrawiam
-
forumowicz
I jak to potem sprawdziłem to miało miejsce w jednym i tym samym dniu tylko godziny nie jestem w stanie określić ,więc nie martw pozdrawiam i powodzenia
- darek
- Przyjaciel forum

Jest to forum Sanatoryjne , gdzie opisujemy Życie i Otoczkę Życia sanatoryjnego.
Darek nie jest "Ksywką "to Moje imię i tylko takiego używam Zwrotu w roku 2009 Zmieniłem Sobie przez Kancelarie Prezytenta z..Dariusz ,ktorego to nie cierpiałem na zdrobnienie ..Darek.
Piszesz o Swych przypadlościach ,ale o Tym Należy pisać na Forach medycznych jest Mi Przykro ,że Miałeś 2 zawały.
Tutaj udzielaja się osoby ,które wygrały z Nowotworami , Mają przeszczepy czy też inne przypadlości.
Zappewne cięższe niz ..Zawał
Sam choć "Czuję się Bardzo Młoda Osobą " wielokrotnie Zdarzylo Mi się wygrać z ...kostyrą i daje Radę
A ,że w Twoim watku dotyczacych Twych ..przygód Zadrwilem Tak Zadrwilem
Przepraszam Cie ,ale Opowieści o ..śmierci w Sanatoriach wielokrotnie się ..pojawiały
Przykład
Bylem w Szczawnicy w 1992 roku i pewien Pan ..Sercowiec umarl w wyniku Zawału bo jego przyjaciolka nie zamknela drzwi i im ..przeszkodzono i Pan ..odszedł..
Kolejne ..
Kołobrzeg...
cóż
przepraszam
-
forumowicz
żeby samemu nie być zabitym trzymaj się szymek.
-
forumowicz