Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam nie spotkałem na forum osoby która by była w 3 pawilonie . Jak tam jest czy tam są sami starsi ludzie ? Nic nie wiadomo o tym pawilonie moze jednak ktoś coś wie?
Witam! Jeśli dobrze pamiętam w 3 pawilonie mieści się kriokomora i basen do ćwiczeń i połączony jest łącznikiem z domem weterana,,,Przedział wiekowy jest różny jak wszędzie ,,,Zależy jak trafisz ,,,Pokoje są max (były 3 osobowe ) nowe wyposażenie ,,,Z pielęgniarkami też mozna się dogadać ,,jeśli chodzi o powroty ,,,Będzie dobrze nie panikuj ,,,Pamiętaj że to my tworzymy klimat i jeśli trafisz na fajną ekipę to będzie super ,,,Juz ci zazdroszczę chętnie bym się z tobą zamieniła ,,,ale musze trochę spasować ,,,jestem przed operacją ...Hm ,,,,i musisz wziąść ze sobą dobre nastawienie ,,,,Życzę miłego wypoczynku ,,dobrej rehabilitacji ,,,Pozdrawiam z mrożnego Poznania ,,B,,,
hej Krzysiek23 sanatorium to nie obóz młodzieżowy,jeżdżą tam ludzie w szerokim przedziale wiekowym a kwalifikacją jest przedewszystkim stan zdrowia.Jedziemy się rehabilitować to jest najważniejsze a reszta jest tylko dodatkiem.Jak będziesz tak myśleć będzie Ci łatwiej,powodzenia
Dzieki już sie uśmiecham. Właśnie sie dowiedziałem ze będe miał fajny pokoik. I teraz już nie mam obaw. Tak to my tworzymy atmosfere . Dziekuje wam jestescie bardzo mili .Pozdrawiam ja jestem po kompresyjnym złamaniu L3 niedowłady .
Juz tylko 2 tygodnie i wreszcie wyjadę . Powiedzcie ile daja dziennie zabiegów? Czy jak sie jest na odziale szpitalnym można jeżdzić na wycieczki np. Praga?
Wycieczki tak ,,,tylko musisz to uzgodnić z pielęgniarką oddziałową ..Ja miałam 98 zabiegów ty będziesz pewnie miał podobnie ,,,Już ci zazdroszczę ,,,Pozdrów Lądek i baw się dobrze ,,,Życzę masę dobrych zabiegów ,,dobrego towarzysza w pokoju i fajnych ludzi z którymi można będzie pozwiedzać i miło spędzić czas,,,,Pozdrawiam z mrożnego Poznania ,,B,,,
Dzieki bardzo . Powiedz a jak z parkingiem? Czy jest dla inwalidy? Jakie jedzonko było ? Czy czajnik jest w pokoju? Mam miec jedynke. Podobno jest jedna jedyna. Czy jest jakaś kawiarnia? A jak z internetem?
Hej! Jedzonko takie sobie ...hm mam nadzieje że się coś zmieniło na lepsze ,,,kawiarenkę masz po drugiej stronie ulicy ale od strony parku -tam gdzie jest muszla koncertowa troche dalej masz Kaprysa ,,tam w soboty fajnie grają ,,,młodzieżowo hi hi ,,,i póżniej zdrojowa ...tam jest troche statecznie ale tez można potańczyć ,,,,hm,,,,generalnie internet trzeba było mieć swój ,,,bo w bibliotece był ale kiepski to jest koło Adama powyżej ,,,Ale teraz swoj internet idzie zorganizować ,,,,Jeszcze jest Wojskowa to jest trochę wyżej ,,,od kaprysa ,,,ale tam hm,,,tak sobie ,,Czajnik w pokoju ,,,i jest ciepło w pokojach,,,Najlepiej być rano bo w tym samym dniu załatwisz lekarza i dostaniesz lepsze godziny zabiegów a to ważne ,Jeśli będziesz miał kriokomorę to ona będzie popołudniu od 15 godz, Jesli coś to pytaj w miarę mozliwości odpowiem ,,,,B,,,
Krio będe chciał miec . Jade dzien wczesniej wiec powinno byc ok. Z jedzonkiem damy rade mozna dokupic czy jest lodówka w jedynce może wiesz? Potanczyc lubie a w tym kaprysie jest codziennie? A gdzie jest najfajniej z muzyką?
O lodówce możesz pomarzyć w pokoju ,,Są ale na korytarzach ,,,Kaprys tak jest czynny codziennie ,,,był ale to musisz sprawdzić ,,,wiesz ja nie wiem w jakim jesteś wieku jeśli hm ,,,muzyka jest wszędzie w miarę dobra ,,,tylko wiesz w takich miejscach muzyka podchodzi pod dysko polo ,,,tylko w kaprysie jest inna ale tylko w sobotę ,,,będzie dobrze ,,,jeśli towarzystwo będzie ok to się jakoś zgracie i będziesz brykał przy każdej muzyce ,,,,W piekiełko jest nieczynne w środy jesli dobrze pamiętam ,,,A zdrojowa w poniedziałki ale to mogło się zmienić ,,,,,,Do krio musisz pamiętać o stroju najlepiej weż z domu bo kupując w aptece w Lądku zbańczysz ,,,podstawowy strój to ,,,rękawiczki bawełniane ,opaska na uszy ciepłe skarpety długie ,ewentualnie getry , spodenki krótkie, drewniaki są na miejscu ,,,Jestem uziemniona więc pytaj ,,,,B,,,