Światowid - Świnoujście

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Światowid - Świnoujście

Post autor: Gosia43 »

maria123 pisze:
Gosia43 pisze:A ja dziś zabieram ze sobą dobry humor i nastawienie na super wypoczynek no i upragnione słoneczko :) :) :) pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałego tygodnia oraz dużo dużo słonka i uśmiechu :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Miłego wyjazdu i powrotu. :lol: Baw się dobrze i kuruj :kwiat: :kwiat: :kwiat: Po powrocie koniecznie napisz jak było. :kwiat:
Witaj Elu ;) :serce: ;) Było cudownie Świnoujście jest ładne , jest gdzie pospacerować, do morza bliziutko, Zwiedziłam wszystkie zakądki tego uroczego miasta. ;) A co do Światowid pokój miałam 3 osb. duży z trzema balkonami i dużą łazienka oraz z malutki aksen kuchenny. co prawda lodówka się zepsuła i brak naczyń...ale to nie ważne...Pokoje codziennie sprzątane panie rehabilitantki bardzo miłe oraz panie pielęgniarki . A co do pana doktora to zależy jednych potrafił wkurzyć a dla innych był miły...Jedzenie smaczne i duże porcje i rozmaicone co piątek była rybka...oraz desery do obiadu w dni takie jak 1,3 maj i każdą niedziele...Ja jestem bardzo zadowolona z pobytu ;) Nawdychałam się jodu spacerując plażą nogi w morzu pomoczyłam , odpoczęłam zdrówko podkurowałam ;) Dla mnie był to cudowny pobyt i specjalnie zostawiałam w pokoju herbatkę by znów kiedyś wrócić...pozdrawiam
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Światowid - Świnoujście

Post autor: maria123 »

gosia43 :!: Cieszymy się razem z Tobą, że wyjazd był udany :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gosia43
Jeśli możesz, proszę napisz w którym sanatorium byłaś?
Interesują mnie bardzo obiekty uzdrowiskowe z dużymi pokojami i łazienkami.
Dziękuję.
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Post autor: klaraklara »

Pink czytałeś post Gosi?
Gosiu ja też byłam w Światowidzie cieszę się podobała ci się, a i Świnoujście jest bardzo ładne i urokliwe miasto.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

klaraklara
Dziękuję za podpowiedź, ale nie ciebie pytałam :)
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Brawo :shock: Pozdrawiam Pink
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pink pisze:Gosia43
Jeśli możesz, proszę napisz w którym sanatorium byłaś?
Interesują mnie bardzo obiekty uzdrowiskowe z dużymi pokojami i łazienkami.
Dziękuję.
Witam. Byłam w Świnoujściu ,, Światowid ,, ale i,, Sobótka ,,Barbarka,,Swarożyc,, też panie sobie chwaliły to wiem od osób które tam miały przydział...miłego dnia
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

klaraklara pisze:Pink czytałeś post Gosi?
Gosiu ja też byłam w Światowidzie cieszę się podobała ci się, a i Świnoujście jest bardzo ładne i urokliwe miasto.
Witam. Jeśli mogę zapytać kiedy byłaś na turnusie :?: ;) Może spotykaliśmy się na korytarzu ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu byłam ale w 2013, a w Swarożycu byłam w listopadzie prywatnie, i tez byłam w Sasance wszędzie jest super, dodam że Swarożyc nie ma swojej stołówki tylko w Bursztynie w którym jest również super
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

klaraklara pisze:Gosiu byłam ale w 2013, a w Swarożycu byłam w listopadzie prywatnie, i tez byłam w Sasance wszędzie jest super, dodam że Swarożyc nie ma swojej stołówki tylko w Bursztynie w którym jest również super
Zgadzam sie Bursztyn i ogolnie Swonoujscie jest cudne :D :D :D
ODPOWIEDZ