Witaj Elumaria123 pisze:Miłego wyjazdu i powrotu.Gosia43 pisze:A ja dziś zabieram ze sobą dobry humor i nastawienie na super wypoczynek no i upragnione słoneczko![]()
![]()
pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałego tygodnia oraz dużo dużo słonka i uśmiechu
![]()
![]()
Baw się dobrze i kuruj
![]()
![]()
Po powrocie koniecznie napisz jak było.
Światowid - Świnoujście
Światowid - Świnoujście
-
forumowicz
Re: Światowid - Świnoujście
Jeśli możesz, proszę napisz w którym sanatorium byłaś?
Interesują mnie bardzo obiekty uzdrowiskowe z dużymi pokojami i łazienkami.
Dziękuję.
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
Gosiu ja też byłam w Światowidzie cieszę się podobała ci się, a i Świnoujście jest bardzo ładne i urokliwe miasto.
-
forumowicz
- klaraklara
- Super Kuracjusz

Witam. Byłam w Świnoujściu ,, Światowid ,, ale i,, Sobótka ,,Barbarka,,Swarożyc,, też panie sobie chwaliły to wiem od osób które tam miały przydział...miłego dniaPink pisze:Gosia43
Jeśli możesz, proszę napisz w którym sanatorium byłaś?
Interesują mnie bardzo obiekty uzdrowiskowe z dużymi pokojami i łazienkami.
Dziękuję.
Witam. Jeśli mogę zapytać kiedy byłaś na turnusieklaraklara pisze:Pink czytałeś post Gosi?
Gosiu ja też byłam w Światowidzie cieszę się podobała ci się, a i Świnoujście jest bardzo ładne i urokliwe miasto.
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Zgadzam sie Bursztyn i ogolnie Swonoujscie jest cudneklaraklara pisze:Gosiu byłam ale w 2013, a w Swarożycu byłam w listopadzie prywatnie, i tez byłam w Sasance wszędzie jest super, dodam że Swarożyc nie ma swojej stołówki tylko w Bursztynie w którym jest również super