Dom Zdrojowy w Ciechocinku
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
Dom Zdrojowy w Ciechocinku
-
leszek1958

-
leszek1958

Re: Dom Zdrojowy w Ciechocinku
Wiem, że pokoje tego oddziału są na parterze. Blisko stołówka. Zabiegi wszystkie na miejscu, m.in. basen rehabilitacyjny solankowy. Kawiarenka tez w budynku obok recepcji. Jeżeli więcej chcesz wiedzieć pytaj. Pozdrawiam.
-
leszek1958

Jedzonko sanatoryjne - mnie wystarczało, ale mężczyźni narzekali. Ja trafiłam na turnus,chyba była zmiana kucharki, gdzie było jedzenie smaczne, bo osoby które były już wcześniej narzekali na jakość i zauważyli wtedy zmianę. DO stolika 4 osobowego były podawane 3 łyżeczki. Pokoje o różnym standarcie. W pokoju są czajniki (sztućce weź swoje bo różnie z tym bywa), tv za odpłatnością. Dostęp do komp przy recepcji , przy wejściu. Wi Fi - można korzystać w pokojach, choć podobno nie we wszystkich, bo widziałam, że niektórzy wychodzili na hol. W Ciechocinku polecam basen termalny , gejzery w Klinice Pod tężniami -są również różnego rodzaju sauny - super. Ponadto po drugiej stronie parku sosnowego w wojskowym jest basen pływacki, sztuczna rzeka,sauna, jacuzii i tam jest również kriokomora. A czas wolny jest również gdzie spędzać. Poza kawiarnią na miejscu ( mała ale potańczyć też można) urocza, teatralna, pałacyk oraz bristol zwany stodołą w parku zdrojowym a z tych bliżej oby nie biegać za daleko i zdążyć na 22 to w wojskowym i w Pałacu Targon. Organizowane są tez wycieczki. Wykaz w gablotach przed stołówką. to tyle w skrócie - a może coś jeszcze? Najważniejsze jest jednak miłe towarzystwo i tego Ci życzę oraz zdrówka.
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... nek#p31389leszek1958 pisze:Witam wszystkich,proszę o wszelkie i najnowsze informacje o oddziale rehabilitacji ogólnoustrojowej w Domu Zdrojowym.Pozdrawiam.