Horyniec Zdrój Jawor
- Jasiek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lis 2010 13:09
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Horyniec Zdrój Jawor
Re: Horyniec Zdrój Jawor
biegał ponad 300m do Zdrojowego, nazwę go tu głównym budynkiem sanatoryjnym kompleksu HORYNIEC ZDROJOWY.
Z W-wy Zachodniej o ile pamiętam to PKS od piątku do niedzieli: wyjazd po 7.00, przyjazd do Horyńca przed 15.00.
Masz termin poniedziałkowy ? to pozostaje Ci pociąg z W-wy i później przesiadki, ewentualnie start po północy PKS
do Rzeszowa - i przesiadka... będziesz na miejscu około 9.00. Jeszcze można pociągiem z dwoma albo trzema przesiadkami.
Jaśku do wyjazdu masz ponad m-c, powinieneś przeanalizować rozkłady. Np. e-podróżnik ,bo rozkłady zmieniają się co jakiś czas. Pomimo dalekiego wschodu i bliskości granicy tel. komórkowe działają
- Jasiek

No to pięknie widzę zorganizowane tam bieganie,
Siedem lat temu przez 21 dni mieszkałem 8m od Jawora dojechałem warszawskim PKS-em. W 2012 przez kilkanaście dni dwa razy dziennie mijałem go bokiem
- Jasiek

Parking pod Jaworem i Modrzewiem dla gości był bezpłatny. Ale to było sześć lat temu
miał kilka zorganizowanych wycieczek przez KO w Zdrojowym, lubisz zorganizowane wyprawy, zapisuj się na początku turnusu.
Dużo informacji uzyskasz w recepcji w budynku Zdrojowym, gdzie meldujesz się po przyjeździe. Pozdrawiam.