mój pierwszy wyjazd

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
krasiano
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2013 10:31

Re: mój pierwszy wyjazd

Post autor: krasiano »

Termin 19.02.13.interesują mnie warunki.personel,internet,jak często uzdrawiają
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Krasiano uzdrawiają , że ho ho - tylko uważaj , żebyś po tym uzdrowieniu na piechotę do domu nie wracał ...w bieliźnie ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Bo to zależy jaki rodzaj terapii wybierzesz :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

oj biedroneczko..
zawsze w godz 19,15 do 21,45 mam zajęte na pewien zabieg i od wielu lat w tych godzinach zawsze bywam w pewnych miejscach wielu bardzo dobrze opisanych ...chyba ,że przechodzimy kolejna fazę ..zabiegów i w tych godzinach wybieramy się w okresie letnim np na całonocny spacer w ..miłym towarzystkie rowni dobry zabieg
szczegolnie polecam spacery nocą brzegiem ..morza..
krasiano
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2013 10:31

Idea forum

Post autor: krasiano »

Zastanawiam się dla kogo jest to forum,po zadaniu kilku pytań,dowiedziałem się ze mogę wrócić z sanatorium bez ubranka.Margot, Biedroneczka,Kruszynka... rozpoczęły dialog z którego praktycznie nic nie wynika zero konkretów,zapewniam że mam duże poczucie humoru.popisując się na forum swoim intelektem i tym ze potrafi się wstawić uśmieszki,można jednocześnie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytania.Proszę prześledzić wszystkie wpisy/pytania,odpowiedzi/i odpowiedzieć,czy tak to powinno wyglądać .Mam jeszcze jedno pnie,co trzeba osiągnąć,by zostać przyjacielem forum lub super kuracjuszem.Pozdrawiam .
forumowicz

Re: Idea forum

Post autor: forumowicz »

krasiano pisze:Zastanawiam się dla kogo jest to forum,po zadaniu kilku pytań,dowiedziałem się ze mogę wrócić z sanatorium bez ubranka.Margot, Biedroneczka,Kruszynka... rozpoczęły dialog z którego praktycznie nic nie wynika zero konkretów,zapewniam że mam duże poczucie humoru.popisując się na forum swoim intelektem i tym ze potrafi się wstawić uśmieszki,można jednocześnie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytania.Proszę prześledzić wszystkie wpisy/pytania,odpowiedzi/i odpowiedzieć,czy tak to powinno wyglądać .Mam jeszcze jedno pnie,co trzeba osiągnąć,by zostać przyjacielem forum lub super kuracjuszem.Pozdrawiam .
Witaj Krasiano :) nie oceniaj tak naszych wpisów ,to po pierwsze ;) Osoby piszace w Dziale na kazdy temat nie obrażają innych.Po za tym Twoje pytanie należalo umieścic w dziale:Wyjeżdzam do sanatorium.Planuję wyjazd do sanatorium :roll: to forum jest dla wszystkich :) tylko trzeba je najpierw spokojnie poczytać ;) .
Czasamia trzeba zapytac o powazne sprawy ,ale tez trzeba pożartować.Temu własnie celowi słuzy dział ...Na każdy temat.
I więcej usmiechu na twarzy ...gdyż życie i tak dozuje nam wiele trosk i zmartwień.
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie :)
forumowicz

czy ktoś tu jest z Warszafki?
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

krasiano pisze:Zastanawiam się dla kogo jest to forum,po zadaniu kilku pytań,dowiedziałem się ze mogę wrócić z sanatorium bez ubranka.Margot, Biedroneczka,Kruszynka... rozpoczęły dialog z którego praktycznie nic nie wynika zero konkretów,zapewniam że mam duże poczucie humoru.popisując się na forum swoim intelektem i tym ze potrafi się wstawić uśmieszki,można jednocześnie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytania.Proszę prześledzić wszystkie wpisy/pytania,odpowiedzi/i odpowiedzieć,czy tak to powinno wyglądać .Mam jeszcze jedno pnie,co trzeba osiągnąć,by zostać przyjacielem forum lub super kuracjuszem.Pozdrawiam .
Po pierwsze radzę przeskalować swoje poczucie humoru, będąc pierwszy raz w sanatorium możesz trafić na takie osoby jak nasze urocze koleżanki, które będą skore porozmawiać nie tylko o konkretach. A "pierwszaki" mają branie - ;). A tak na poważnie, lepiej jakbyś umieścił temat w dziale Oceń sanatorium, tam też możesz znaleźć kilka opinii na temat ośrodka. Fakt, może nie najświeższych, ale zawsze dających jakieś wyobrażenie. To co kiedyś było bezpłatne teraz już może słono kosztować - cóż takie czasy.
Najlepiej uzyskać informacje u źródła, bo chyba na forum nie ma nikogo kto ostatnio stamtąd wrócił. Podaje Ci adres mailowy : iwonicz.[email].pl, ja zwykle wysyłam zapytanie dotyczące możliwości rezerwacji pokoju, internetu, opłat na jakie muszę być przygotowany i innych ważnych dla mnie spraw. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym nie uzyskał odpowiedzi.
A teraz postaram się udzielić konkretnych odpowiedzi na ogólne pytania, bo osobiście w Iwoniczu nie byłem. Pytasz:
- jak często uzdrawiają? ZUS - zawsze, stąd zresztą skrót :lol: :D Zawsze Uzdrawiamy Schorowanych
- dla kogo jest to forum? Dla blisko 4000 osób, które zechciały wpisać ponad 35000 postów
- co trzeba osiągnąć, by zostać ....? Słoneczka, gwiazdki - zależą od ilości wpisów, a towarzyszą im przydomki przyjaciela forum , super kuracjusza itd.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

darek pisze:oj biedroneczko..
zawsze w godz 19,15 do 21,45 mam zajęte na pewien zabieg i od wielu lat w tych godzinach zawsze bywam w pewnych miejscach wielu bardzo dobrze opisanych ...chyba ,że przechodzimy kolejna fazę ..zabiegów i w tych godzinach wybieramy się w okresie letnim np na całonocny spacer w ..miłym towarzystkie rowni dobry zabieg
szczegolnie polecam spacery nocą brzegiem ..morza..
Darku, muszę przyznać, że podobnie jak Ty uwielbiam te zabiegi między godz.19:00 a 22:00 :D A spacery po zabiegach należą do tych najprzyjemniejszych w całym dniu ( oczywiście pod warunkiem, że nie musimy pędzić na złamanie karku przed zamknięciem drzwi przez pielęgniarkę dyżurną o 22:00 :lol: )
forumowicz

Violet Ty juz nie jestes pierwszakiem tak myślę :lol: :lol:
ODPOWIEDZ