mój pierwszy wyjazd
Re: mój pierwszy wyjazd
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
zawsze w godz 19,15 do 21,45 mam zajęte na pewien zabieg i od wielu lat w tych godzinach zawsze bywam w pewnych miejscach wielu bardzo dobrze opisanych ...chyba ,że przechodzimy kolejna fazę ..zabiegów i w tych godzinach wybieramy się w okresie letnim np na całonocny spacer w ..miłym towarzystkie rowni dobry zabieg
szczegolnie polecam spacery nocą brzegiem ..morza..
Idea forum
-
forumowicz
Re: Idea forum
Witaj Krasianokrasiano pisze:Zastanawiam się dla kogo jest to forum,po zadaniu kilku pytań,dowiedziałem się ze mogę wrócić z sanatorium bez ubranka.Margot, Biedroneczka,Kruszynka... rozpoczęły dialog z którego praktycznie nic nie wynika zero konkretów,zapewniam że mam duże poczucie humoru.popisując się na forum swoim intelektem i tym ze potrafi się wstawić uśmieszki,można jednocześnie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytania.Proszę prześledzić wszystkie wpisy/pytania,odpowiedzi/i odpowiedzieć,czy tak to powinno wyglądać .Mam jeszcze jedno pnie,co trzeba osiągnąć,by zostać przyjacielem forum lub super kuracjuszem.Pozdrawiam .
Czasamia trzeba zapytac o powazne sprawy ,ale tez trzeba pożartować.Temu własnie celowi słuzy dział ...Na każdy temat.
I więcej usmiechu na twarzy ...gdyż życie i tak dozuje nam wiele trosk i zmartwień.
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Po pierwsze radzę przeskalować swoje poczucie humoru, będąc pierwszy raz w sanatorium możesz trafić na takie osoby jak nasze urocze koleżanki, które będą skore porozmawiać nie tylko o konkretach. A "pierwszaki" mają branie -krasiano pisze:Zastanawiam się dla kogo jest to forum,po zadaniu kilku pytań,dowiedziałem się ze mogę wrócić z sanatorium bez ubranka.Margot, Biedroneczka,Kruszynka... rozpoczęły dialog z którego praktycznie nic nie wynika zero konkretów,zapewniam że mam duże poczucie humoru.popisując się na forum swoim intelektem i tym ze potrafi się wstawić uśmieszki,można jednocześnie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytania.Proszę prześledzić wszystkie wpisy/pytania,odpowiedzi/i odpowiedzieć,czy tak to powinno wyglądać .Mam jeszcze jedno pnie,co trzeba osiągnąć,by zostać przyjacielem forum lub super kuracjuszem.Pozdrawiam .
Najlepiej uzyskać informacje u źródła, bo chyba na forum nie ma nikogo kto ostatnio stamtąd wrócił. Podaje Ci adres mailowy : iwonicz.[email].pl, ja zwykle wysyłam zapytanie dotyczące możliwości rezerwacji pokoju, internetu, opłat na jakie muszę być przygotowany i innych ważnych dla mnie spraw. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym nie uzyskał odpowiedzi.
A teraz postaram się udzielić konkretnych odpowiedzi na ogólne pytania, bo osobiście w Iwoniczu nie byłem. Pytasz:
- jak często uzdrawiają? ZUS - zawsze, stąd zresztą skrót
- dla kogo jest to forum? Dla blisko 4000 osób, które zechciały wpisać ponad 35000 postów
- co trzeba osiągnąć, by zostać ....? Słoneczka, gwiazdki - zależą od ilości wpisów, a towarzyszą im przydomki przyjaciela forum , super kuracjusza itd.
Pozdrawiam
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Staż sanatoryjny: 8
Darku, muszę przyznać, że podobnie jak Ty uwielbiam te zabiegi między godz.19:00 a 22:00darek pisze:oj biedroneczko..
zawsze w godz 19,15 do 21,45 mam zajęte na pewien zabieg i od wielu lat w tych godzinach zawsze bywam w pewnych miejscach wielu bardzo dobrze opisanych ...chyba ,że przechodzimy kolejna fazę ..zabiegów i w tych godzinach wybieramy się w okresie letnim np na całonocny spacer w ..miłym towarzystkie rowni dobry zabieg
szczegolnie polecam spacery nocą brzegiem ..morza..