Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Prawie trzy miesiące na uładzenie spraw domowych i zawodowych, by z poczuciem dobrze spełnionych obowiązków
wyjechać "ładować" akumulatory... Miłej wyprawy i ...aktywnej kuracji.
wniosek złożyłam październik 2011 numer otrzymałm 87000 dzis mam 25937 liczę na lipiec i Przerzeczyn zdroj napisalam prosbe do wniosku o miejsce i termim moze sie uda .
Witam,fajnie że jest takie forum ,mozna się zapoznać,pocieszać się wzajemnie ,no i pozdrawiać .Ciepłych słów nigdy nie za wiele ,cieszę się razem z Wami /Pozdrawiam
Witam!
Jestem z łódzkiego NFZ wniosek złożony w kwietniu 2012, na otrzymanym potwierdzeniu widniał numer 38318 reumatologia obecnie 15070.
Ciekaw jestem kiedy otrzymam skierowanie, z moich obserwacji wynika, że miesięcznie przesuwam się w kolejce średnio o 2600 miejsc, więc powinny to być okolice lipca. Czas pokaże, najważniejsze, że z każdym dniem bliżej.
Pozdrawiam wszystkich optymistycznie.
Jestem z kujawsko-pomorskiego NFZ. Wniosek złożyłem w grudniu 2010, potwierdzenie otrzymałem w marcu z numerem ponad 28 000. Do początku stycznia numer zmalał do ok. 16 500, a więc nawet nie o 50%. Numery schodziły wolno od 6 do 80 dziennie. W styczniu 2013 nastąpiło gwałtowne przyspieszenie i w ciągu tego miesiąca zeszło ponad 2 000 numerów. Czy w innych NFZ też takie jest przyspieszenie? Oby ono nie zmalało bo wtedy jeszcze mam szansę wyjechać w tym roku. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie oczekujących na wyjazd.