Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę o opinie o sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie Wszystko o czym wiecie np. położenie , warunki mieszkaniowe , zabiegi , wyżywienie Pilna sprawa , z góry dziękuję
Jesienna rezydencja położona jest ok 500-600 m od parku zdrojowego. Obiekt taki sobie. Na zabiegi jednak trzeba chodzić do innych budynków. Stołówka chyba tez w budynku sąsiednim ( po drugiej stronie ulicy). Pokoje napewno 3 osobowe, czy są jednynki - nie wiem. Była tam moja kolezanka - ogłólnie nie była zadowolona , była w grudniu może dlatego.
Kolejne sanatorium,które jak nie ma czym zaimponować, to przynajmniej extra nazwę wymyśla. Jedno "Pałac na wodzie" w Augustowie, drugie "Jesienna Rezydencja" w Nałęczowie........
Smuga, jak masz możliwość wyboru, nie zastanawiaj się Pozdrawiam
Witam. Byłam w sanatorium Jesienna rezydencja. Był to sierpien. Mieszkałam w 4-osobowym pokoju bo 2 -osobowe były dla małżeństw. Stołówka w san. Fortunat,jedzenie takie sobie. Zabiegi miałam w parku zdrojowym bardzo daleko od naszego sanatorium,jakiś kilometr było. Biegiem musiałam latać na posiłki bo tak był grafik ustawiony. Osoby starsze miały problem. Mimo że jestem sprawna ruchowo miewałam problemy żeby na czas zdążyć. Całe centrum uzdrowiskowe za daleko jak dla mnie. Wróciłam nie zadowolona. Nie chciałabym tak raz jeszcze.