Pilne ! Opinia o Sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Pilne ! Opinia o Sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie

Post autor: forumowicz »

Proszę o opinie o sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęczowie :) Wszystko o czym wiecie np. położenie , warunki mieszkaniowe , zabiegi , wyżywienie :) Pilna sprawa , z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Pilne ! Opinia o Sanatorium Jesienna Rezydencja w Nałęcz

Post autor: Chmurka07 »

Jesienna rezydencja położona jest ok 500-600 m od parku zdrojowego. Obiekt taki sobie. Na zabiegi jednak trzeba chodzić do innych budynków. Stołówka chyba tez w budynku sąsiednim ( po drugiej stronie ulicy). Pokoje napewno 3 osobowe, czy są jednynki - nie wiem. Była tam moja kolezanka - ogłólnie nie była zadowolona , była w grudniu może dlatego.
forumowicz

Dziękuję Aniu :kwiat: jakoś zasiałaś mój niepokój ....jechać nie jechać :?: Nie lubię biegać na posiłki :(
forumowicz

Posiłki w Fortunacie.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Smuga rozterki są prawie zawsze, wybór należy do Ciebie. :D :D :D ale jak masz jakąs alternatywe to warto sie zastanowić. Ta rezydencja nie jest och i ach, :lol: :lol:
forumowicz

Tak , Aniu :kwiat: mam wybór i dlatego się tak wypytuję ( lepiej chuchać na zimne :lol: :lol: :lol: ) .Jeszcze raz dzięki :D
forumowicz

Uważam to sanatorium za bardzo dobre. Pokoje są ładne, personel przyjazny, ciekawa okolica. Budynek bez barier. Polecam :D
forumowicz

Dziękuję za pomoc Aniu :kwiat: i osobom piszącym na PW :kwiat: w podjęciu decyzji :) już zapadła ;) Nałęczów odpada :!:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Kolejne sanatorium,które jak nie ma czym zaimponować, to przynajmniej extra nazwę wymyśla. Jedno "Pałac na wodzie" w Augustowie, drugie "Jesienna Rezydencja" w Nałęczowie........ :(
Smuga, jak masz możliwość wyboru, nie zastanawiaj się :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
rozantka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: rozantka »

Witam. Byłam w sanatorium Jesienna rezydencja. Był to sierpien. Mieszkałam w 4-osobowym pokoju bo 2 -osobowe były dla małżeństw. Stołówka w san. Fortunat,jedzenie takie sobie. Zabiegi miałam w parku zdrojowym bardzo daleko od naszego sanatorium,jakiś kilometr było. Biegiem musiałam latać na posiłki bo tak był grafik ustawiony. Osoby starsze miały problem. Mimo że jestem sprawna ruchowo miewałam problemy żeby na czas zdążyć. Całe centrum uzdrowiskowe za daleko jak dla mnie. Wróciłam nie zadowolona. Nie chciałabym tak raz jeszcze.
ODPOWIEDZ