Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie byłam tam ale na pewno musisz zabrać ubranie sportowe jeżeli jest basen ta coś na basen no i jakieś lepsze ciuszki na wyjście na jakąś kawkę , jeżeli w pokoju są łazienki to szlafrok jest zbędny zajmuje dużo miejsca najlepiej zadzwonić i zapytać czy ręczniki są na wyposażeniu pokoju wtedy bież ręcznik duży na zabiegi bo czasami są potrzebne miłego pobytu głowa do góry będzie dobrze
Usia jeśli jesteś z ZUS będziesz na basen wożona jeśli nfz - basenu nie ma. Ręcznik jakiś jest ale weż też ze sobą. Najlepiej pojedź dzień wcześniej. Jak ja byłam wcześniej przyjechało 70% kuracjuszy i nie daj się zakwaterować do 3 os. tam jak pisałam ciasno. Sama wcześniej wybierz zabiegi i o nie poproś zawsze wtedy mniej wcisną ćwiczeń bo te zlecają od rana do wieczora , no i szkoda czasu na tę ich grotę solną. Ubranie sportowe, tylko na balety coś zwiewnego . Zamiast eleganckich kafejek karczmy gdzie też chodzi się na sportowo. Sympatycznej "współspaczki" życzę a będzie ok ! Pozdrawiam