POLANCZYK PLON

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

POLANCZYK PLON

Post autor: madzia »

moze mi ktos opisac to sanatorium,jade pierwszy raz i nie bardzo wiem co wziasc ze soba i czego moge sie tam spodziewac
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Re: POLANCZYK PLON

Post autor: eleri »

Nie byłam tam ale na pewno musisz zabrać ubranie sportowe jeżeli jest basen ta coś na basen no i jakieś lepsze ciuszki na wyjście na jakąś kawkę , jeżeli w pokoju są łazienki to szlafrok jest zbędny zajmuje dużo miejsca najlepiej zadzwonić i zapytać czy ręczniki są na wyposażeniu pokoju wtedy bież ręcznik duży na zabiegi bo czasami są potrzebne miłego pobytu głowa do góry będzie dobrze :lol:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

musi byc dobrze,ha ha .ale dzieki za rady,pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Usia jeśli jesteś z ZUS będziesz na basen wożona jeśli nfz - basenu nie ma. Ręcznik jakiś jest ale weż też ze sobą. Najlepiej pojedź dzień wcześniej. Jak ja byłam wcześniej przyjechało 70% kuracjuszy i nie daj się zakwaterować do 3 os. tam jak pisałam ciasno. Sama wcześniej wybierz zabiegi i o nie poproś zawsze wtedy mniej wcisną ćwiczeń bo te zlecają od rana do wieczora , no i szkoda czasu na tę ich grotę solną. Ubranie sportowe, tylko na balety coś zwiewnego ;) . Zamiast eleganckich kafejek karczmy gdzie też chodzi się na sportowo. Sympatycznej "współspaczki" życzę a będzie ok ! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

DZIEKUJE CI ZOSIU ZA WSPANIALE DORADY :) JADE PIERWSZY RAZ I JESTEM SZCZESLIWA JAK KTOS MI COS DOPOWIE.KOLOROWYCH SNOW WSZYSTKIM . :D
liliana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2013 15:44

Post autor: liliana »

Witam, również mam skierowanie do Plonu od 09 marca, w jakim termine tam będziesz?
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

od 15 lutego,a wiec daj znac jak tam jest,bede wdzieczna,pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ