Kropeczkowana-czy kto słyszał,albo ...widział

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Kropeczkowana-czy kto słyszał,albo ...widział

Post autor: biedroneczka »

Halooo, Kochani :serce: jestem już z Wami :D Wszyscy mieliście trochę racji w tych dywagacjach na temat zaginionej w ... Lądku :lol: :lol: :lol: Najchętniej nie wracałabym stamtąd, bo cóż, nie ukrywam, że... zakochałam się :serce: a sami wiecie, że z miłością żartów nie ma, tylko smutek i żal zostaje... A jak już wróciłam, to musiałam oporządzić co nieco... głównie to, co pozarastało :lol: :lol: No i na dodatek w niedzielę podłapałam jakąś gadzinę i zamiast w poniedziałek do roboty, odrabiać pańszczyznę, to ja do łóżka z 39 stopniami gorączki i bolącym gardłem. Dziś jest troszkę lepiej, więc jutro rano zaczynam "powrót do przyszłości" :cry: Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam :) tego to ja Ci nie Życzyłem Biedroneczko ...Kropkowana ;) a z tą.....miłością to nie wiem co Masz zrobić bo się na tym nie......znam ;) Buziole :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Oj Biedronka ale Cię dopadły dwie przypadłości...miłość to rozumie ale angina :roll: :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

No właśnie... i angina wszystko..spierniczyła :oops: :roll: ... ale co tam, choroba w końcu przejdzie, a miłość :?: ... niech zostanie jak najdłużej :serce:
ODPOWIEDZ