USTROŃ Orlik
-
forumowicz
Re: USTROŃ Orlik
[link]
'hotel w trakcie remontu, o czym nie zostalismy poinformowani. pierwsze pietro w remoncie, wszedzie pyl, hula wiatr, przeciagi. w hotelu bardzo zimno!!!! w jednym z apartamentow, ktore zajmowala nasza rodzina przywitala nas temperatura +13 stopni, a w pokoju mialo spac 3 miesieczne niemowle. pokoje czyste, dobrze sprzatane. bardzo ladne pokoje, wyremontowane. ALE W NICH POTWORNIE ZIMNO!!!! w 1 z apartamentow ktore zajmowalismy 13 stopni. w drugim 16. dodam, ze przyjechalismy z malymi dziecmi'
kurna nikt z Was tam nie był???
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2013 23:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Jak czytam coś takiego to aż strach jechać...amelia pisze:znalazłam jedynie taką opinię, niepochlebną:/
[link]
'hotel w trakcie remontu, o czym nie zostalismy poinformowani. pierwsze pietro w remoncie, wszedzie pyl, hula wiatr, przeciagi. w hotelu bardzo zimno!!!! w jednym z apartamentow, ktore zajmowala nasza rodzina przywitala nas temperatura +13 stopni, a w pokoju mialo spac 3 miesieczne niemowle. pokoje czyste, dobrze sprzatane. bardzo ladne pokoje, wyremontowane. ALE W NICH POTWORNIE ZIMNO!!!! w 1 z apartamentow ktore zajmowalismy 13 stopni. w drugim 16. dodam, ze przyjechalismy z malymi dziecmi'
kurna nikt z Was tam nie był???
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.poznanianka pisze:Czytając posty ,,,trochę ludzików z forum jest w Ustroniu ,,,napisz do nich i ewentualnie jeśli będą chcieli to Ci to sprawdzą ,,,I wtedy będziesz wiedziała czy jechać czy staniesz na głowie i zmienisz przydział,,,Chociaż muszę powiedzieć że jak jechałam do Cieplic ,,opinie były takie sobie jeśli chodzi o jedzenie i zakwaterowanie ,,A rzeczywistość okazała się się zupełnie inna ,Miałam pokój z lodówką ,duża łazienka .A jedzenie było fantastyczne ,,,byłam na diecie a przytyłam 2,5 kg ,,,Wszystkim nie dogodzisz ,,,Pozdrawiam ,,,,B,,,,
A na zmianę przydziału już chyba za późno. Chociaż np. na pomorze jechać bym i tak nie chciała.