USTROŃ Orlik

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

USTROŃ Orlik

Post autor: forumowicz »

Czy był ktoś w tym obiekcie?
forumowicz

Re: USTROŃ Orlik

Post autor: forumowicz »

znalazłam jedynie taką opinię, niepochlebną:/
[link]

'hotel w trakcie remontu, o czym nie zostalismy poinformowani. pierwsze pietro w remoncie, wszedzie pyl, hula wiatr, przeciagi. w hotelu bardzo zimno!!!! w jednym z apartamentow, ktore zajmowala nasza rodzina przywitala nas temperatura +13 stopni, a w pokoju mialo spac 3 miesieczne niemowle. pokoje czyste, dobrze sprzatane. bardzo ladne pokoje, wyremontowane. ALE W NICH POTWORNIE ZIMNO!!!! w 1 z apartamentow ktore zajmowalismy 13 stopni. w drugim 16. dodam, ze przyjechalismy z malymi dziecmi'

kurna nikt z Was tam nie był???
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2013 23:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Yaro »

Mnie z ZUS-u przysłali skierowanie na początku stycznia do tego sanatorium i też szukałem wtedy o nim opinii. Widocznie Orlik umowę z ZUS-em ma dopiero od tego roku, i przez to tak mało jest opinii o tym sanatorium. Mam termin na 09-04-2013
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2013 12:55

Post autor: mfilip »

hej! też jadę do tego sanatorium w tym samym terminie, skąd jestes?
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2013 12:55

Post autor: mfilip »

halooo!jest tu kto?
inkaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 09:58

Post autor: inkaa »

amelia pisze:znalazłam jedynie taką opinię, niepochlebną:/
[link]

'hotel w trakcie remontu, o czym nie zostalismy poinformowani. pierwsze pietro w remoncie, wszedzie pyl, hula wiatr, przeciagi. w hotelu bardzo zimno!!!! w jednym z apartamentow, ktore zajmowala nasza rodzina przywitala nas temperatura +13 stopni, a w pokoju mialo spac 3 miesieczne niemowle. pokoje czyste, dobrze sprzatane. bardzo ladne pokoje, wyremontowane. ALE W NICH POTWORNIE ZIMNO!!!! w 1 z apartamentow ktore zajmowalismy 13 stopni. w drugim 16. dodam, ze przyjechalismy z malymi dziecmi'

kurna nikt z Was tam nie był???
Jak czytam coś takiego to aż strach jechać...
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Czytając posty ,,,trochę ludzików z forum jest w Ustroniu ,,,napisz do nich i ewentualnie jeśli będą chcieli to Ci to sprawdzą ,,,I wtedy będziesz wiedziała czy jechać czy staniesz na głowie i zmienisz przydział,,,Chociaż muszę powiedzieć że jak jechałam do Cieplic ,,opinie były takie sobie jeśli chodzi o jedzenie i zakwaterowanie ,,A rzeczywistość okazała się się zupełnie inna ,Miałam pokój z lodówką ,duża łazienka .A jedzenie było fantastyczne ,,,byłam na diecie a przytyłam 2,5 kg ,,,Wszystkim nie dogodzisz ,,,Pozdrawiam ,,,,B,,,,
inkaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 09:58

Post autor: inkaa »

poznanianka pisze:Czytając posty ,,,trochę ludzików z forum jest w Ustroniu ,,,napisz do nich i ewentualnie jeśli będą chcieli to Ci to sprawdzą ,,,I wtedy będziesz wiedziała czy jechać czy staniesz na głowie i zmienisz przydział,,,Chociaż muszę powiedzieć że jak jechałam do Cieplic ,,opinie były takie sobie jeśli chodzi o jedzenie i zakwaterowanie ,,A rzeczywistość okazała się się zupełnie inna ,Miałam pokój z lodówką ,duża łazienka .A jedzenie było fantastyczne ,,,byłam na diecie a przytyłam 2,5 kg ,,,Wszystkim nie dogodzisz ,,,Pozdrawiam ,,,,B,,,,
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. ;-) Zawsze coś komuś się spodoba, a dla innego będzie "beee".
A na zmianę przydziału już chyba za późno. Chociaż np. na pomorze jechać bym i tak nie chciała.
ODPOWIEDZ