Świeradów Zdrój Wacław (szpital NFZ)
ŚWIERADÓW ZDRÓJ
Ps. Polecam spacery po górach Izerskich, bardzo ładne widoki
Świeradów Zdrój Wacław (szpital NFZ)
dzięki z góry za odpowiedź.
-
forumowicz
Re: Świeradów Zdrój Wacław (szpital NFZ)
miejscowość chyba piękna,na zabiegi chodzenie,ale w zakresie 1km,jedzenie nie wiem ,ale chyba standard/ja jeżdżę do Świeradowa co rok w lipcu prywatnie/,pokoje kiepskie taki internat/chyba że wyremontowali.jak chcesz dobre warunki ,zadzwoń tam i zarezerwuj 1 kę, powiem Ci tak: jak trafisz na dobre towarzystwo i pogodę to na 100% będziesz zadowolony! ja byłem w 2011 roku w wakacje 2 tygodnie lało! to wtedy decyduje towarzystwo,w innym przypadku makabra,jak to w górach,jak zajedziesz od razu idź do Domu zdrojowego,oczywiście jak chcesz,i zarezerwuj interesujące Cie wycieczki/potem może braknąć miejsc/ samochód z tył Wacława chyba można zostawić,miałem tam kumpli tak robili,aha jedno ważne,zależy jaki prowadzisz tryb życia,bo jak lubisz zabawy,to ważna informacja ,Wacław zamykają na klucz o 22ej!! jeżeli opuścisz zabiegi ,to do załatwienia na końcu za bombonierkę,byłem w Wacławie na zabawie do 3 w nocy,ale musiałem skakać z 1 pietra przez balkon! inaczej wyjść się nie dało.pozdrawiam,miłego pobytu!
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
-
forumowicz
errata: balety+impreza a nie dancing ,wg mojego slangu
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
- biedroneczka
- Przyjaciel forum