Maria K z pełnym szacunkiem ale kaszanka zrobiona raz do roku tak na wiosnę nie jest dobra latem na grila. Kaszanka może być smaczna pod warunkiem że jest dobrze zrobiona i jest ŚWIEŻA. Zabieram głos w tej kwestii bo robię ją może nie często , ale kilka razy w roku napewno.Maria K pisze:Myślę że ci co tak narzekają na kaszankę,to nigdy nie jedli dobrej swojskiej kaszanki.
My robimy sobie sami w domu,przynajmniej raz w roku,tak na wiosnę i mamy na lato na grila i do podsmażenia z cebulką.
Ostatnio byłam w MSW w Kołobrzegu i jedzenie było bardzo smaczne,w szczególności zupy.
Dla kobiet ilości wystarczające,panowie mieli mało,musieli się dożywiać.
Jakosc wyzywienia
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Jakosc wyzywienia
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Hipster pisze:stokrotka
Powiem więcej.
W zasadzie nic nie jem. Żywię się tylko powietrzem i miłością. Polecam
Hipster......nic tylko ukłonić się w pas....
Jesteś jak Jacek Stachurski.....on wybudował sobie w ogrodzie szklaną piramidę,z której czerpał energię do życia
Zmienił filozofię życia i przeszedł na inedię - dietę, w której nie jest przyjmowane żadne pożywienie a czasem nawet woda.
Energię do życia czerpał ze słońca!
Cud nad cudami
Jemu to się nawet nie dziwię,bo to celebryta.... dla kasy zrobią wszystko !!!!!! Ale normalnemu człowiekowi......
To się nazywa upaść nisko !!!!!!
-
forumowicz
- Maria K
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2015 14:34
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Maria K
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2015 14:34
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Nie zgodzę się z tobą że wszyscy wszystko zjedzą, bardziej prawdziwe że wszystko skrytykują.
Ja też uważam że wszystko świeże jest najlepsze,ale każdy z nas ma zamrażarkę i raczej pustej nie trzyma.
-
forumowicz
Ja nie jestem normalny człowiekdanusia64 pisze: Hipster...... normalnemu człowiekowi......
Jak dla mnie porcje śniadaniowo -kolacyjne wystarczające ,a nawet urozmaicone w pomidorki ,paprykę czy rzodkiewkę.
Ogólnie ,na jedzienie nie narzekałam -choć........ na samą myśl o hahahahaha kaszaneczce z cebulką ślinka cieknie.A takiej nie było
Czyli ? wyżywienie zależy od "zarządzającej" stołówką oraz umiejętności kucharek jak ugotują.Pozdrawiam i muszę ...ale to musz "zaliczyć" kaszaneczkę z cebulką i ziemniaczkami
-
forumowicz
W tym roku oddałam kotleciory na rzecz podwójnej zupy z dyni
Omnomnom