Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krysztof, najwiecej jest pokoi 2-osobowych, po przyjeździe od razu w recepcji dostajesz klucz do przydzielonego pokoju. Zabiegi są rozłozone na cały dzień, jest ich minimum 96 czy 98 , ale może być ich znacznie więcej , w zależności od schorzenia i od lekarza, są 4 wizyty lekarskie w trakcie. Zwrot kosztów następuje pod sam koniec turnusu , najlepiej zachować bilety jeśli będziesz jechał pociągiem czy autobusami. Jeśli będziesz jechał swoim samochodem , to wypełnia się jakieś oświadczenie .
Zabiegi są od 7 czy 8, do 16, oczywiście z różnymi przerwami , poza tym są jeszcze zajęcia relaksacyjne i różne wykłady , te moga być miedzy 16, a 19 . W soboty zabiegi są bodajże do obiadu, a w niedzielę wolne .
Witam
Nie wiem czy mogę tu zapytać, jeśli nie to przepraszam i proszę o info Wybieram się ze Słupska w/w terminie autem i jeśli jest ktoś chętny to zapraszam i proszę o kontakt
Pozdrawiam
Witaj Bogdann ,jeśli będziesz jechał przez Kołobrzeg , chętnie skorzystałabym . Ważny jest czas ,gdyż Kołobrzeg to miejsce mojej przesiadki .Pozdrawiam
Witaj Małgosiu . Odliczam dni i staram się nie myśleć o tym wyjeździe Moja mamuśka cieszy się na takie wyjazdy i nie może się doczekać a ja nie mam przekonania do tych zabiegów . Fajnie jest odpocząć od pracy i rodziny ale 24 dni to za długo . Skąd jesteś ? . Muszę przejechać całą Polskę to i może o Ciebie zaczepię . Jadę przez Warszawę , Poznań . Szczecin. W sumie planuję wyjechać w niedzielę z rana . Pewnie będzie fajnie i wesoło . Irena
jak będziesz się czuć , to w dużej mierze zależy od Ciebie. Natomiast czy "postawią " Cię tam na nogi , to zależy jakie dostaniesz zabiegi. Na wizycie lekarskiej trochę się targuj o dobre zabiegi , pewne jest że dostaniesz gimnastykę , jak się dobrze przyłożysz - efekt murowany , widziałam to na swoim turnusie .
Na basen i krio wiozą chyba do Trzęsacza (już nie pamiętam).
Irenko ,jadę z Włocławka do Kołobrzegu,dalej do Pustkowa z przesiadką w Gryficach i Pobierowie...połączenie okropne,ale nie ma innej rady .Mam nadzieję że będzie ok